Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. října 2023 v 13:35
Čas čtení 0:43
Vincenc Novák

Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj

Kanye West má bizarní pravidla pro svou manželku. Musí cvičit a nesmí mluvit, tvrdí zdroj
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
HUDBA KANYE WEST RAP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Několik měsíců poté, co se rapper Kanye West a Bianca Censori vzali při neoficiálním obřadu, pár nedávno uzavřel oficiální manželství. Nyní však vycházejí najevo některé detaily z jejich společného života, které mají k idylickému vztahu poněkud daleko.

Censori musí údajně dodržovat přísná pravidla, která jí sám West nastavil. Šestačtyřicetiletý rapper po své manželce údajně požaduje, aby se oblékala podle jeho představ, „nikdy nemluvila“ a pravidelně cvičila, uvedl britskému deníku Daily Mail blízký zdroj.

Zakazuje jí jídlo a nutí ji cvičit

„Musí jíst určité potraviny a cvičit, přestože Kanye necvičí,“ uvedl zasvěcený zdroj s tím, že Bianca už „nemá vlastní rozum“ a řídí se tím, co jí rapper přikáže. Kanye ji prý přesvědčil o tom, že mají „královský“ status, proto prý musí dodržovat jeho pokyny. Jeho žena je údajně taky téměř odříznutá od svých přátel a blízkých.

Kanye West
Zdroj: GC Images/Edward Berthelot

Magazín Page Six nedávno přišel s informací, že West a Censori oficiálně uzavřeli manželství. Tato zpráva přišla rok poté, co se pár nechal oddat při neoficiálním sňatku. Oddací list měli manželé získat již v prosinci. 

Doporučeno
Kanye West s Biancou Censori dostali doživotní ban na plavby benátským taxíkem. Může za to holý zadek Kanye West s Biancou Censori dostali doživotní ban na plavby benátským taxíkem. Může za to holý zadek 4. září 2023 v 18:38

V Benátkách s holým zadkem

Americký pár nedávno vyvolal pozdvižení v italských Benátkách, kde si užíval intimní chvíle na soukromé plavbě luxusní lodí. Dvojice přitom předvedla další z řady odvážných outfitů, který zahrnoval Westův holý zadek. Přepravní společnost následně oznámila, že oba manžele již nadále přepravovat odmítá. 

Domů
Sdílet
Diskuse