Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2023 11:49
Čas čtení 1:24
Ilona Hobzová

Outfit Richarda Krajča na Slavících vzbudil pozornost, ozvali se i Jindřich Rajchl a Ondřej Brzobohatý

Outfit Richarda Krajča na Slavících vzbudil pozornost, ozvali se i Jindřich Rajchl a Ondřej Brzobohatý
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI ČESKÁ HUDBA
Uložit Uložené

Lidé na internetu v posledních dnech řeší hlavně to, co si oblékl frontman kapely Kryštof na předávání hudebních cen.

Zpěvák a frontman kapely Kryštof Richard Krajčo na sebe během nedávného Českého slavíka strhl pozornost nejen kvůli tomu, že v kategorii Zpěvák skončil na 3. místě. Veřejnost řeší zejména jeho outfit, který si na předávání cen oblékl. Extravagantní model upoutal mnohé. Ozvali se i lidé, od kterých bys to pravděpodobně nečekal*a. Zpěváka a jeho manželku ale komentáře nechávají chladnými.

Rajchl: Vykoupení za hraní pro Babiše je dokonáno

Bledě modrá vestička a kalhoty, stříbrná kabelka a boty připomínající lodičky, to se v souvislosti s Krajčem po Českém slavíku řešilo. „Tak já tady tři týdny vymýšlím, co si vezmu na sebe, ladím s naším skvělým stylistou každý detail, půjčím si šperky, které normálně stojí úplný ranec, nechám se hodinu líčit a vy pak všichni řešíte jeho kabelku a boty,“ uvedla ve vtipu Krajčova manželka Karin.

Anketa:
Co říkáš na outfit Richard Krajča?
Je to skvělý, fandím mu!
Je mi to jedno, ať si každý nosí, co chce.
Tohle nebudu vůbec komentovat.
Je to skvělý, fandím mu!
7 %
86 Hlasů
Je mi to jedno, ať si každý nosí, co chce.
36 %
420 Hlasů
Tohle nebudu vůbec komentovat.
57 %
670 Hlasů

„Řešte si, co chcete, a hlavně – oblíkejte si, co chcete!!! (...) Protože móda je o individualismu a o radosti, přátelé!!! A my milujeme módu a jiný to s námi nebude,“ doplnila na sociální síti režisérka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Richard A Karin Krajčovi (@richard_a_karin)

Na instagramu se Krajča zastal i Ondřej Brzobohatý: „Umělecký svět má tu krásnou výhodu, že v něm nemusí existovat žádné bariéry a už vůbec ne stereotypy, konvence a standardy. O to víc právě svět pop music. Je to svět, kde se mísí žánry jeden přes druhý, experimentuje se s nástroji i zvuky, extravagancí stylů a to samé se v tomto světě odráží i v módě, která je jeho nezbytnou součástí,“ napsal v komentářích a doplnil, že ti, kteří mají potřebu urážet, jsou nešťastní lidé, kteří mají problém sami se sebou.

Doporučeno
Ondřej Brzobohatý jako Tiffany Richbitch. Kauza „nové české drag queen“ boří internety Ondřej Brzobohatý jako Tiffany Richbitch. Kauza „nové české drag queen“ boří internety 22. května 2023 17:42

Málokdo by asi čekal, že Krajčův outfit upoutá pozornost i politika a aktivisty Jindřicha Rajchla, který ve zpěvákově oblečení našel zajímavou spojitost. Podle něj se umělec svým oblečením snažil vykoupit za spolupráci s bývalým premiérem Andrejem Babišem. „Když máte u pražské kavárny a umělecké smetánky velký černý puntík za to, že jste roky hráli pro Babiše, tak musíte sáhnout k těm nejzoufalejším činům, aby vám bylo odpuštěno a byl jste přijat zpět mezi lepšolidi,“ napsal na svůj facebook. „Vykoupení bylo dokonáno, už je zase jejich,“ dodal. 

Domů
Sdílet
Diskuse