Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2023 v 14:00
Čas čtení 4:29
Tereza Šnajdrová

Chceš vonět jako Harry Styles nebo Taylor Swift? Toto jsou vůně používané celebritami

Chceš vonět jako Harry Styles nebo Taylor Swift? Toto jsou vůně používané celebritami
Zdroj: Douglas/Ingredients/Marionnaud/Allegro/Notino/propagační materiál
MÓDA PARFÉMY
Uložit Uložené

Zapomeň na dárkovou kazetu od Old Spice a daruj pod stromeček jednu z těchto skvělých vůní.

Na trhu najdeš tisíce a tisíce nejrůznějších vůní, a pokud nevíš, kterou si vybrat, třeba ti v rozhodování pomůže tvoje oblíbená celebrita. Chceš vonět jako Brad Pitt, Kate Middleton nebo Timothée Chalamet? Víme, jaké vůně používají, a protože nám na tobě záleží, prozradíme ti to. Malý sneak peek – neboj, tvoji peněženku to nezruinuje. 

Doporučeno
Velký test kosmetických adventních kalendářů: Jaký je letos ten nejlepší? Velký test kosmetických adventních kalendářů: Jaký je letos ten nejlepší? 27. listopadu 2023 v 6:00

Kate Middleton: Jo Malone Orange Blossom

Chceš vonět doslova královsky? Žádný problém. Kate Middleton, princezna z Walesu, je neustále vystavena zvídavým pohledům veřejnosti a každý jeden její krok sledují také média. Musí být stále dokonalá, upravená, a ne nadarmo byla před nedávnem zvolena nejvíc cool ženou Anglie. A jak Kate Middleton voní?

Jako třpytivá zahradní oáza. Princezna totiž používá vůni Orange Blossom od značky Jo Malone, kterou koupíš třeba v Douglasu, a to za 3 790 korun (100 ml). Pro tuhle vůni jsou typické květy klementinky, pomerančové květy, leknín, kosatec a vetiver. Ty vycvičenější nosy ucítí také listy cedrátu, bílý šeřík nebo konvalinku.
 
Tahle vůně je kouzelná, ale také velmi jemná. Od královské rodiny se totiž očekává, že z úcty k lidem, s nimiž se setkává, bude bez vůně, ale tahle rozkvetlá zahrada v láhvi Jo Malone snad ani nikoho obtěžovat nemůže.

Jo Malone
Zdroj: Douglas/Jo Malone/propagační materiál

Brad Pitt: Lorenzo Villoresi Musk

Hollywoodský herec Brad Pitt je jedním z nejstylovějších mužů světa. To je prostě fakt. Jeho dokonale symetrickou tvář a vytříbený styl by mu mohl leckdo závidět, stejně jako třeba vůni, kterou herec používá.

 
Dobrou zprávou je, že i ty můžeš vonět jako Brad Pitt. Herec totiž používá poměrně dostupnou vůni, kterou koupíš zhruba za 2 200 korun (100 ml). Je od Lorenza Villoresiho a jmenuje se Musk.
 
Jedná se o květinově-dřevitou pižmovou vůni, která byla uvedena na trh už v roce 1995 a nese označení unisex, takže je vhodná pro osoby jakéhokoli genderu. Musk od Lorenza Villoresiho bychom popsali jako smyslnou a podmanivou vůni, vhodnou na ráno i večer. V jejích vrchních tónech se mísí vůně kardamomu, galbanumu a exotických květin. Srdce je utvořené ze smyslné růže a geránia a v závěru ucítíš dubový mech, brazilské růžové dřevo a jantar. Mmm, jen si to představ.

Notino
Zdroj: Notino/propagační materiál
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse