Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2023 11:00
Čas čtení 4:49
Richard Balog

Zapomeň na Gucci a Balenciagu. Toto jsou originální high fashion značky, které nenosí každý

Zapomeň na Gucci a Balenciagu. Toto jsou originální high fashion značky, které nenosí každý
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Nosí je Kendall Jenner či Rihanna. Mrkni na neohrané módní domy a své outfity posuneš na zcela novou úroveň.

High fashion je v dnešní době již součástí našich každodenních životů. Ze sezónních kolekcí známých módních domů čerpají inspiraci všechny menší i dostupnější značky.

Dnes jsme se proto rozhodli věnovat pozornost luxusním oděvním společnostem, které nabízejí atraktivní designy, ale neuvidíš je na každém, jako například oblečení a doplňky s monogramem Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Christian Dior a podobně.

Díky tomu, že jsou poměrně nenápadné, jsou ideální volbou pro lidi, kteří si potrpí na prvotřídní kvalitu a originální design, ale zároveň nechtějí zapadnout v davu. Za pár měsíců se může vše změnit, a proto jim dej šanci co nejdříve, pokud ti to bankovní účet dovolí.

Pokud tě baví články o módních trendech, novinkách, celebritních outfitech nebo inspirativních lidech, kteří vynikají v oděvním průmyslu, umění a kultuře, staň se členem klubu REFRESHER+ a získáš přístup bez omezení k celému obsahu na webu.
Doporučeno
Sedm tipů na místa, kde levně koupíš designérské kousky. Je libo kabelku Prada? Můžeš ušetřit až 20 tisíc Sedm tipů na místa, kde levně koupíš designérské kousky. Je libo kabelku Prada? Můžeš ušetřit až 20 tisíc 21. listopadu 2023 18:00

ALAÏA

Seznam otevíráme poněkud paradoxně ikonickým módním domem, který však zná minimum lidí mimo oděvní průmysl. Maison ALAÏA založil tuniský návrhář Azzedine Alaïa roku 1964 s cílem určit hranice mezi módou a jinými uměleckými oblastmi. Pařížský ateliér s duší haute couture oslavuje prostřednictvím designu sílu ženskosti a nadčasovost krásy i o téměř šedesát let později.

V současnosti pod vedením kreativního ředitele Pietera Muliera, který pokračuje v hledání dokonalosti a modernosti, přičemž má stejnou vášeň pro umění a precizní techniku ​​jako zakladatel domu. Vše s dotekem antverpské módní školy, kterou dostal do high fashion Raf Simons.

ALAÏA
Zdroj: ALAÏA

Mulierova práce oživuje přelomové dědictví ALAÏA –⁠ v podobě materiálů a střihů, čistoty linií i konstrukce jednotlivých oděvů. Tvorba značky přesahuje oděvní průmysl. Ztělesňuje oddanost ženskosti, která je možná díky řemeslu a kvalitě. Připrav se na návrhy z jemných tkanin obepínající postavu, luxusní vlněné kabáty i plisované šaty s asymetrickými liniemi nebo denim, který ti vydrží celý život.

Prohlédni si nabídku Maison ALAÏA plnou odvážných návrhů a elegance v online obchodě. Ceny jsou přímo úměrné všem aspektům, které jsme uvedli, a jsou opravdu vysoké.

ALAÏA
Zdroj: ALAÏA
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse