Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. prosince 2023 19:32
Čas čtení 0:34
Samuel Valent

Známe datum odvety mezi Véghem a Vémolou. Zápas století proběhne na fotbalovém stadionu

Známe datum odvety mezi Véghem a Vémolou. Zápas století proběhne na fotbalovém stadionu
Zdroj: Oktagon MMA / propagační materiál
SPORT
Uložit Uložené

Odveta se uskuteční 8. června 2024 v Edenu – na fotbalovém stadionu Slavie Praha.

Spolumajitelé Oktagon MMA Pavol Neruda a Ondřej Novotný konečně prozradili, kdy uvidíme odvetu mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. Fanoušci se na něj mohou těšit v létě příštího roku, a to 8. června 2024. Uskuteční se v Edenu – na fotbalovém stadionu pražské Slavie.

O odvetě se mluví už od roku 2019, kdy jejich první zápas skončil v prvním kole. Végh poslal Vémolu tvrdě k zemi, čímž přerušil jeho tehdy čtyřletou vítěznou sérii.

Od prohry s Véghem se Vémola utkal až desetkrát, přičemž prohrál pouze jednou. Další zápas ho čeká 29. prosince proti Véghovu svěřenci Samuelu Kristofičovi. Od jejich prvního zápasu absolvoval Attila Végh pouze boxerské exhibice, v nichž zvítězil.

Oktagon také oznámil další ročník turnaje Tipsport Gamechanger v lehké váze. Jeho vítěz získá až 300 tisíc eur. Oktagon mezitím oznámil, že se turnaje zúčastní boxeři Slovák Ronald Paradeiser, Čech Vladimír Lengál a Polák Mateusz Legierski.

Domů
Sdílet
Diskuse