Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Footshop.
13. prosince 2023 10:00
Čas čtení 3:22
Sponzorovaný obsah

10 tipů na dárky pro milovníky streetwearu. Potěš přítele nebo přítelkyni ikonickými modely od Nike či The North Face

10 tipů na dárky pro milovníky streetwearu. Potěš přítele nebo přítelkyni ikonickými modely od Nike či The North Face
MÓDA
Uložit Uložené

Takový vánoční dárek tvoje polovička jistě ocení.

Do příchodu Vánoc zbývá už jen několik dní. Pokud ještě nemáš dárek pro svoji polovičku, určitě to neodkládej na později. Abychom ti usnadnili rozhodování, vybrali jsme nejpopulárnější tenisky a streetwearové oblečení za poslední měsíc. Takto aspoň víš, že s výběrem dárku pravděpodobně nešlápneš vedle.

V případě, že by náš výběr nebyl úplně totožný s vkusem tvé polovičky, na Footshopu najdeš další tipy na dárky pro každý rozpočet – výběr produktů začíná již od zhruba 500 korun.

V prodejně Footshop na adrese Na Příkopě 858/20 v Praze nyní můžeš na nezlevněné produkty uplatnit slevu 20 % – stačí, když u pokladny využiješ kód REFRESHER20. Na online nákup můžeš uplatnit kód REFRESHER15, se kterým získáš slevu 15 % na nezlevněné produkty. Tyto promo kódy platí pouze do 17. prosince.

prohlédni si celou nabídku
Cokoli teď objednáš, můžeš vrátit až do 15. ledna. Ceny a dostupnost produktů jsou aktuální v době psaní článku.

Nike Dunk Low Premium

  • 2 999 Kč

Nike Dunk patří mezi jednu z nejlepších siluet, které kdy značka představila. Poprvé vyšly již v roce 1985 jako basketbalová obuv. Tenisky jsou na trhu téměř 40 let a mají za sebou stovky spoluprací – mezi top releasy patří Pigeon, Tiffany, FLOM nebo Heineken. Barevná kombinace Vintage Panda přináší oblíbenou siluetu s nádechem retrostylu.

kup nike dunk low
Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1

  • 3 499 Kč

Pokud bychom měli vybrat jen jeden pár tenisek na světě, byl by to tento. Poprvé se boty dostaly na trh roku 1982 a jejich výroba od té doby neutichla. Tenisky jsou sice dostupné v různých provedeních, ale přesto nic nepřekoná zářivě bílou kůži. Nike Air Force 1 jsou klasický model, který by neměl chybět v žádném šatníku.

zjisti víc o nike air force 1
footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Samba OG

  • 2 999 Kč

Tenisky, které ovládly TikTok. Tento pár tenisek byl navržen již v roce 1949. Svůj první velký moment ale zažily až v 80. letech, kdy si je oblíbili fotbalisté a jejich fanoušci. Za poslední dva roky jsou však opět všude – nosí je celebrity jako A$AP Rocky nebo Bella Hadid a #adidassamba na TikToku dosáhl již více než 990 milionů zobrazení. Zástup úspěšných spoluprací od roku 2020 posunuly tyto tenisky do většiny feedů na sociálních sítích.

kup si adidas samba OG
Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run Star Hike

  • původně 3 090 Kč, nyní ve slevě za 2 781 Kč (s kódem CORE20 pouze za 2 225 Kč)

S těmito teniskami upoutá obdarovaná osoba pozornost, neboť kombinují ikonickou siluetu Chuck Taylor s futuristickou zubatou podrážkou. Tato vyvýšená platforma také přidává centimetry na výšce a opticky prodlužuje nohy. Tenisky si zachovaly typické prvky modelu Chuck Taylor, díky čemuž je lze sladit k outfitu poměrně jednoduše.

předveď se s converse run star hike
footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 SC 

  • původně 3 899 Kč, nyní ve slevě za 3 315 Kč

Výběr tenisek ukončujeme posledním ikonickým modelem z dílny Nike. Model Air Max poprvé spatřil světlo světa v roce 1987. Popularita těchto tenisek tehdy odvrátila společnost Nike od bankrotu. Jejich designér Tinker Hatfield se také stal světově známým a vytvořil ještě několik ikonických modelů, jako například Air Jordan. V tomto případě jsme vybrali kombinaci, která je pro nadcházející jaro jako stvořená.

doplň svůj šatník o nike air max 1 SC
footshop
Zdroj: Footshop

The North Face M 1996 Retro Nuptse Jacket 

  • 8 599 Kč

Toto není bunda, kterou kupuješ na jednu sezónu. 1996 Retro Nuptse Jacket zahřeje i během tuhé zimy a vydrží několik let. Uvnitř najdeš husí peří, které pochází z etických chovů a výrobce zná jeho původ. Díky speciální povrchové úpravě textilie je bunda vodoodpudivá a zároveň bez PFC chemikálií.

kup si bundu north face
Footshop
Zdroj: Footshop

The North Face Saikuru Vest

  • původně 4 899 Kč, nyní ve slevě za 4 165 Kč

Když bude na retro nuptse jacket už příliš teplo, alternativou může být vesta Saikuru. I tato vesta má speciální povrchovou úpravu, díky které je vodoodpudivá. Skvěle poslouží během outdoorových aktivit – součástí vesty je materiál FlashDry™, který do sebe efektivně absorbuje vlhkost těla a eliminuje ji. Obdarovaná osoba se tedy nemusí obávat ani potu či vlhkosti.

doplň svůj šatník novou vestou
footshop
Zdroj: Footshop

Carhartt WiP Milter Jacket

  • 8 799 Kč

Opět zde máme investici do šatníku. Tato novinka z dílny Carhartt je vodoodpudivá a zahřeje i na horách. Na rozdíl od modelu od The North Face tvoří její vyplň polyester. V této bundě se bude její majitel cítit jako ve spacáku.

zjisti víc o carhartt Wip Milter jacket
footshop
Zdroj: Footshop

Nike ACG Therma-FIT Fleece Pullover Hoodie UNISEX

  • 2 899 Kč

Pod zkratkou ACG najdeš kousky „all conditions gear“, což znamená, že zvládnou jakékoli podmínky a jsou opravdu odolné. Technologie Therma-FIT se zase postará o to, aby ti nebyla zima, a využívá při tom tvé vlastní tělesné teplo. Jedná se o basic unisex kousek, který se hodí opravdu každému.

kup mikinu nike ACG
footshop
Zdroj: Footshop

Tričko Comme de Garçons PLAY

  •  2 659 Kč

Základem každého šatníku by mělo být kvalitní triko v neutrální barvě. Trička japonské značky Comme des Garçons jsou pohodlná, měkká a nerozpadnou se ti po třech vypráních. U tohoto modelu PLAY si můžeš vybrat z pěti barevných provedení, která jsou vhodná pro muže i ženy. Jejich cenovka závisí na konkrétním modelu.

footshop
Zdroj: Footshop
kup triko
Domů
Sdílet
Diskuse