Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. ledna 2024 14:00
Čas čtení 1:34
Adéla Švehlíková

Doslova hvězdný obličej i s pupínky? Celebritami oblíbený trend tě o tom přesvědčí

Doslova hvězdný obličej i s pupínky? Celebritami oblíbený trend tě o tom přesvědčí
Zdroj: Propagační materiál/Starface
MÓDA PÉČE O PLEŤ
Uložit Uložené

Možná už jsi zaznamenal*a fotku Justina Biebera a kladl*a si otázku, proč má na obličeji samolepku hvězdičky. Kromě toho, že se jedná o nepřehlédnutelnou ozdobu, má náplast i léčivé benefity.

Vidět svoje pupínky jako cute nedokonalost je snem snad každého z nás. Teď je to konečně možné díky hvězdičkovým náplastem od značky Starface, po kterých sahá nejedna zahraniční celebrita.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený STARFACE (@starface)

Lék, nebo ozdoba?


Náplasti Starface nemají problematické pleti jenom dodat roztomilejší podobu, ale současně mají taky za úkol pomoci ji zahojit. Díky svému složení, které tvoří 100% hydrokoloid, pomáhají absorbovat tekutiny a bakterie, čímž snižují výskyt zánětu. Pod hvězdičkou tak dochází ke zmenšení problematického místa a po odlepení by měl být pupínek blíž k úplné regeneraci. 


Bestsellerem od Starface jsou jejich signature žluté hvězdičky, na které můžeme na socials narazit nejhojněji. Vybírat si ale můžeš i z mnoha alternativ, jiných barev, tvarů i velikostí. Jednou z novinek je například zelená hvězdička s obsahem tea tree oleje. Díky tomu mají náplasti držet i na mastných skvrnách na obličeji, což je oproti OG žlutým hvězdičkám obrovská výhoda. Ty naopak přilnou pouze k suché a očištěné pleti, což nemusí vyhovovat všem. Náplasti jsou v obou případech vyvinuty tak, aby skutečně držely i po dobu několika hodin, při správném postupu ti tak může ozdobený obličej vydržet i přes noc. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený STARFACE (@starface)


Trend Starface aka hvězdný obličej se začal objevovat v roce 2022. Jedněmi z prvních nadšenců byl manželský pár Hailey a Justin Bieberovi. Ti hvězdičky doteď pravidelně zařazují do své skin care rutiny, což můžeme zaznamenat na jejich sociálních sítích. K dalším slavným spotřebitelům se řadí například Millie Bobby BrownFlorence Pugh, Willow Smith a spousta dalších. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený STARFACE (@starface)


A kde tyto náplasti sehnat? V Česku je prozatím není možné zakoupit, nezbývá ti tak nic jiného, než si je objednat. Doporučujeme ti objednávat ze stránek Revolve, které jsou zárukou toho, že budeš mít hvězdičky do pár dní doma. Začít můžeš například s Hydro-Stars v Big Yellow kompaktním obalu, který obsahuje i zrcátko a můžeš ho libovolně doplňovat. Vyjde na 400 Kč bez dopravy a dostaneš v něm 32 hvězdiček, po spotřebování ale stačí objednávat náplasti samostatně, což vyjde finančně lépe. 

Hydro-Stars od Starface.
Hydro-Stars od Starface. Zdroj: Propagační materiál/Starface


V letošním roce očekáváme, že hvězdičky Starface začneme víc a víc vídat na českých tvářích. Jednou z lokálních influencerek, na které už byly Hydro-Stars k vidění, je Linda Exnar. Ukázala, že hvězdičky na obličeji mohou sloužit jako cool doplněk k celkovému looku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LX (@lindaexnar)

Domů
Sdílet
Diskuse