Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2024 17:21
Čas čtení 1:03
Monika Růžičková

Gypsy Rose Blanchard je na svobodě jen chvíli a už je hvězdou internetu

Gypsy Rose Blanchard je na svobodě jen chvíli a už je hvězdou internetu
Zdroj: Profimedia.cz
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Gypsy Rose byla propuštěna na svobodu teprve 28. prosince, od té doby na internetu stihla vzbudit velkou pozornost.

Když byla Gypsy propuštěna, před vězením na ni čekali její fanoušci a fanynky. Někteří s autem, kdyby potřebovala odvézt, jiní s transparenty. 31. prosince Gypsy Rose zveřejnila první video na svůj TikTok a získalo 11,9 milionu lajků. Na videu lidem přeje šťastný nový rok a říká, že je ráda, že konečně může trávit čas s rodinou. 

Doporučeno
Gypsy Rose Blanchard zabila svou matku, která jí dělala ze života peklo. Nyní ji propustí na svobodu Gypsy Rose Blanchard zabila svou matku, která jí dělala ze života peklo. Nyní ji propustí na svobodu 28. prosince 2023 11:59

Na sociálních sítích není aktivní jen ona, ale i její manžel. Pár se seznámil a vzal, když si Gypsy Rose odpykávala trest za vraždu druhého stupně. Ryan napsal Gypsy Rose v roce 2020 během pandemie, jejich dopisování se poté vyvinulo v denní volání. Kvůli pandemii se pár osobně viděl až po roce. Zhruba dva roky poté, co Ryan poslal první e-mail, se pár vzal na intimní vězeňské ceremonii bez přítomnosti hostů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gypsy-Rose Blanchard-Anderson (@gypsyrose_a_blanchard)

Už tento pátek bude dostupný dokument The Prison Confessions of Gypsy Rose Blanchard, v budoucnu mají vyjít memoáry, které poprvé podrobně popisují Gypsyin příběh jejími vlastními slovy. 

To, že Gypsy je teď velmi populární, ukazují i čísla na sociálních sítích. Na instagramu má aktuálně šest milionů sledujících. Na internetu se objevují i fotky s jejími fanoušky a fanynkami, kteří se s ní nadšeně fotí.

Doporučeno
Svou dceru upoutala na vozík a tvrdila, že má rakovinu. Zaplatila za to životem. Příběh malé Gypsy dodnes budí hrůzu Svou dceru upoutala na vozík a tvrdila, že má rakovinu. Zaplatila za to životem. Příběh malé Gypsy dodnes budí hrůzu 3. prosince 2023 17:00

Někteří ji milují, jiní nenávidí, proto se u ní i u Ryana na profilu často v komentářích strhne diskuze. Drsnou kritiku dostává i samotný Ryan. Gypsy Rose se ho pod posledním příspěvkem zastala a všem vzkázala:

„Ryane, neposlouchej hatery. Miluji tě a ty miluješ mě. Nikomu nic nedlužíme. (...) Pokud dostáváme lajky a pozitivní komentáře, skvělé. Když nás hejtují, je to jedno, protože NA NICH NEZÁLEŽÍ.“

Domů
Sdílet
Diskuse