Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2024 14:16
Čas čtení 1:02
Veronika Ábelová

VIDEO: „Vyliž si, Pedro.“ Oceněný Kieran Culkin zavtipkoval na Glóbech směrem ke hvězdě The Last of Us

VIDEO: „Vyliž si, Pedro.“ Oceněný Kieran Culkin zavtipkoval na Glóbech směrem ke hvězdě The Last of Us
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kieran Culkin získal za roli v seriálu Succession Zlatý glóbus, Pedro Pascal tak odešel s prázdnou.

V neděli 7. ledna se konalo předávání filmových cen Zlatý glóbus. Udílení proběhlo v Los Angeles a na červeném koberci se objevily známé tváře, jako například Timotheé Chalamet, Margot Robbie, Kieran Culkin, Kylie Jenner, Billie Eilish nebo Cillian Murphy.

Doporučeno
Zlaté glóby převálcoval Oppenheimer, Barbie získala jen dvě sošky. Jak dopadlo předávání prestižních cen? Zlaté glóby převálcoval Oppenheimer, Barbie získala jen dvě sošky. Jak dopadlo předávání prestižních cen? 8. ledna 2024 10:00

Předávání cen se neobešlo bez vtipných momentů. Hlavní cenu za roli v seriálu Succession získal už zmíněný Kieran Culkin. Ve svém proslovu zmínil, že si myslel, že už nikdy na předávání cen nebude. 

„Byl jsem nominován na Zlatý glóbus asi před dvaceti lety, a když ten okamžik pominul, dodnes si pamatuji, jak jsem si říkal, že už se do téhle místnosti nikdy nevrátím,“ řekl a dodal, že díky seriálu Succession se mohl na galavečer už párkrát vrátit (za roli v tomto seriálu byl v minulosti nominovaný třikrát, pozn. red.). Dále poděkoval celému tvůrčímu týmu a třem ženám – své manažerce, manželce a matce.

Co některé v sále překvapilo, nebo dokonce šokovalo, bylo vtipné zakončení Culkinova projevu. Svá závěrečná slova totiž adresoval hereckému kolegovi Pascalovi, který byl nominovaný ve stejné kategorii. „Vyliž si, Pedro. Promiň. Je to moje,“ dodal na konci proslovu a zvedl vítězně sošku. Jak ale ukázala kamera, Pascala, nominovaného za roli v hitovce The Last of Us, Culkinův projev pobavil. Na chvíli sice udělal smutný obličej, ramena se mu ale třásla smíchy.

Culkin kromě Pascala porazil také další velká jména. Spolu s dvojicí byl nominovaný také Brian Cox (Succession), Dominic West (Koruna), Gary Oldman (Slow Horses) a Jeremy Strong (Succession). 

Domů
Sdílet
Diskuse