Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2024 17:21
Čas čtení 0:43
Monika Růžičková

Blake Lively šokovala fotkou s odsávačkou mateřského mléka v Disneylandu. Matky ji za to chválí

Blake Lively šokovala fotkou s odsávačkou mateřského mléka v Disneylandu. Matky ji za to chválí
Zdroj: Sony Pictures Releasing
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Herečka sklidila velkou podporu, když na instagramu zveřejnila fotografii, kde je zřetelné, že si odsávala mateřské mléko na veřejnosti.

Šestatřicetiletá herečka zhruba před rokem porodila čtvrtého potomka, dceru Remy. Na silvestra zveřejnila na svém instagramu vzpomínkové fotky z minulého roku. Na jedné z nich se bavila v Disneylandu v Paříži a zpod trička jí vykukovala odsávačka na mléko. 

Odsávání mléka na veřejnosti je stále poměrně kontroverzní téma, některým to samozřejmě nevadí a matky respektují, jiné to pohoršuje. To bylo vidět i v komentářích na instagramu, diskutující matky tento příspěvek totiž velmi potěšil a vyjádřily herečce velkou podporu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Blake Lively (@blakelively)

Tisíce komentářů chválily Blake a lidé psali o normalizaci odsávání mléka na veřejnosti. Výlet do Paříže označila herečka za jeden z nejlepších momentů minulého roku. Fanoušky hodně inspirovalo, že Blake odsávání mléka nijak neomezuje a zvládá to i v takto improvizovaném prostředí plném lidí. Do popisku u příspěvku napsala „Na zdraví, Remy“.

Blake je svými fanoušky opěvovaná poměrně často, naposledy v létě, když půl roku po porodu pózovala v plavkách. S hereckým kolegou Ryanem Reynoldsem tvoří pár jedenáct let a mají společně čtyři dcery. Dodržují tradici, že pohlaví dítěte se vždy dozví až u porodu.

Domů
Sdílet
Diskuse