Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. ledna 2024 14:43
Čas čtení 0:34
Ilona Hobzová

Vinted ruší jeden z nejvyužívanějších nástrojů, nebude k dispozici už za pár týdnů

Vinted ruší jeden z nejvyužívanějších nástrojů, nebude k dispozici už za pár týdnů
Zdroj: Freepik/wayhomestudio/volně k užití
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Patří Vinted fórum mezi nástroje, které na platformě využíváš? Máš na to už jen necelé tři týdny.

Patříš mezi uživatele a uživatelky online portálu Vinted a využíváš Vinted fórum? V tom případě pro tebe nemáme dobrou zprávu. „Vzhledem k tomu, že fórum je stále více využíváno k jiným účelům, než bylo zamýšleno, a zajištění bezpečného a přívětivého prostředí se postupně stává výzvou, rozhodli jsme se fórum uzavřít,“ oznámil portál.

Doporučeno
Prodáváš pravidelně na Vinted nebo eBay? Dej pozor, možná se tě týkají nová pravidla ohledně daní Prodáváš pravidelně na Vinted nebo eBay? Dej pozor, možná se tě týkají nová pravidla ohledně daní 4. ledna 2024 15:54

Oficiální datum uzavření fóra je 29. ledna 2024, poté už do fóra nebude možné přidávat nový obsah ani si prohlížet starý. „Než fórum ze stránek zmizí, můžeš si informace z něj uložit jako screenshoty příslušných diskuzí nebo si můžeš oblíbené uživatele a uživatelky přidat do sledovaných,“ radí Vinted.

Podle portálu je také před uzavřením fóra třeba uložit si všechny podstatné informace a užitečné odkazy. „Pokud si s některými uživateli a uživatelkami Vinted přeješ zůstat v kontaktu, navzájem si své uživatelské účty přidejte do sledovaných nebo se spojte prostřednictvím přímých zpráv,“ dodává portál.

Anketa:
Využíváš Vinted fórum?
Ano.
Ne, ale na Vinted funguji.
Nemám ani Vinted.
Ano.
62 %
170 Hlasů
Ne, ale na Vinted funguji.
28 %
78 Hlasů
Nemám ani Vinted.
10 %
28 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse