Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub REFRESHER+ už od 25 Kč během prvních tří měsíců 😱
Čteš poslední stranu článku:
Nejlepší české předkrmy v hospodě podle turistů: Druhé místo překvapí, vyhrála nesmrtelná klasika

1. Bramboráky

bramborák
Zdroj: Pixabay/volně k užití

A máme tu vítěze. Bramboráky jsou považovány za jedno z nejznámějších českých jídel. Skládají se z nastrouhaných brambor smíchaných s vejci, jemně utřeným česnekem a tradičním kořením, jako je majoránka a pepř. Směs se smaží na pánvi dokřupava a tvar obvykle závisí na osobních preferencích (a šikovnosti kuchaře*kuchařky). Bramboráky se většinou podávají jen tak nebo jako příloha.

Hodnocení: 4,2 z 5

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 4 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse