Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub REFRESHER+ už od 25 Kč během prvních tří měsíců 😱
Čteš článek:
Nejlepší české předkrmy v hospodě podle turistů: Druhé místo překvapí, vyhrála nesmrtelná klasika

2. Uzené

Uzený bůček.
Uzený bůček. Zdroj: Sjschen / Wikimedia Commons / volně k použití

Tohle je trošku překvapení, protože uzené zrovna není běžný předkrm. To bychom tu čekali spíš nakládaný hermelín nebo nějakou topinku. Nicméně uzené je podle tohoto žebříčku brané trochu v širším slova smyslu jako vepřová kýta, žebra, uzený bůček (na fotce) nebo různé druhy šunky. A to už bereme! 

Hodnocení: 3,9 z 5

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 3 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse