Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. ledna 2024 13:41
Čas čtení 1:04
Monika Růžičková

VIDEO: „Pozval jsi, tak platíš.“ Na TikToku se strhla debata o tom, kdo by měl na prvním rande platit

VIDEO: „Pozval jsi, tak platíš.“ Na TikToku se strhla debata o tom, kdo by měl na prvním rande platit
Zdroj: Pexels/cottonbro
ZAJÍMAVOSTI PRVNÍ RANDE
Uložit Uložené

První schůzky jsou často složité, máme očekávání a zároveň se snažíme udělat dobrý dojem. Kdo by měl na prvním rande platit, je pak poměrně běžná otázka, každý na to má ale trochu jiný názor.

Tiktoker Water Boy nedávno rozpoutal bouřlivou debatu poté, co na svůj profil nahrál video o svém Tinder date, kdy pozval dívku na rande a pak se rozhodl, že se s ní podělí o účet během placení. 

Pokud se na tomto lidé domluví předem, neměl by to být problém, jenže žena na videu zjistila tuto skutečnost až při samotném placení a příliš nadšená nebyla. V komentářích se následně rozjela tradiční debata – někteří chápali rozzuření ženy, jiní se stavěli na stranu muže a jeho krok chápali. Sám k tomu totiž přidal vysvětlení.

@thewaterboy

I dont even know her and she wanted to split the bill??? After SHE ordered an appetizer that i didnt want!! THIS is what its like dating in MIAMI smh. I gotta move somewhere else, these girls are ENTITLED.

♬ original sound - Water Boy

Tiktoker uvedl, že k tomuto kroku vedla situace, k níž došlo během jídla. Žena si prý objednala předkrm, kterého se však on ani nedotkl, a tak neviděl důvod, proč by měl za celou večeři platit. 

Doporučeno
Žena na internetu sdílela náčrtky svého dospívajícího syna, Louis Vuitton ho najal jako stážistu Žena na internetu sdílela náčrtky svého dospívajícího syna, Louis Vuitton ho najal jako stážistu 16. ledna 2024 19:14

Fakt, že byla žena z celé situace opravdu rozrušená, je přitom z videa dost zřejmý. O celé situaci diskutovali přímo v restauraci i po cestě autem domů. Muž se se svým doprovodem pokoušel na konci schůzky rozloučit, ale ona řekla jen „ahoj“ a zabouchla dveře od auta. Video má v době psaní přes 2,7 milionu zhlédnutí a 18 tisíc komentářů.

Water Boy mezitím na svůj účet natočil několik dalších videí, na kterých odpovídá na komentáře pod videem. Musel se potýkat s reakcemi typu: „Jsem na její straně. Pozval jsi ji, tak platíš.“

Na druhé rande to každopádně v tomhle případě moc nevypadá.

Domů
Sdílet
Diskuse