Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. února 2024 18:45
Čas čtení 0:44
Karolína Fejtová

Krásné gesto! Drake daroval fanynce, která bojovala s rakovinou prsu, přes dva miliony korun

Krásné gesto! Drake daroval fanynce, která bojovala s rakovinou prsu, přes dva miliony korun
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
HUDBA DRAKE RAP
Uložit Uložené

Rapper Drake byl opět v dobročinné náladě. Tentokrát daroval své fanynce 100 tisíc dolarů, v přepočtu 2 340 000 korun.

Lauren Schwallie stála ve středu na koncertu Drakea a J. Colea v Nashvillu v Tennessee blízko u pódia. Na událost si vyrobila ceduli, na které stálo „Právě jsem dokončila chemoterapie“. S rakovinou prsu dle serveru Complex bojovala od roku 2022.

Zpěvák si cedule všiml a požádal, aby byla promítnuta na panelu tak, aby ji viděli všichni v hale. To v davu vyvolalo bouřlivý jásot. „Zapomeňte na Drakea, zapomeňte teď a tady na kohokoliv jiného. Tohle je pravý voják,“ řekl do mikrofonu.

„Doufám, že mě můj manažer nezabije, moc tohle nedělám, ale poslouchej, chci abys za tohle na konci show něco dostala. Dáme ti 100 tisíc dolarů,“ dodal. 

Fanynka plná dojmů situaci také okomentovala: „Jedna věc vedla k druhé, najednou jsem stála kousek od pódia, Drake mi poslal pusu a řekl mi, že mě miluje. To bylo to jediné, na co jsem se dokázala soustředit. A ty peníze navrch k tomu všemu jsou prostě šílené.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lauren Schwallier (@liketoknowlauren)

Nebylo to poprvé, co Drake rozdával svým fanouškům a fanynkám peníze. V září dal muži 50 tisíc dolarů, protože ho opustila jeho přítelkyně.

Domů
Sdílet
Diskuse