Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. února 2024 18:30
Čas čtení 0:58
Monika Růžičková

V Česku brzy zdraží známá streamovací služba. Levnější předplatné bude s reklamami

V Česku brzy zdraží známá streamovací služba. Levnější předplatné bude s reklamami
Zdroj: SkyShowtime
TECH SKYSHOWTIME STREAMOVACÍ SLUŽBY
Uložit Uložené

Streamovací služba SkyShowtime se chystá zavést nový tarif, který bude dostupný od 23. dubna. Co se změní?

Platforma, která nabízí filmovou tvorbu studií Universal a Paramount, momentálně nabízí měsíční předplatné za 179 korun. Od konce dubna však budou dostupné dvě verze tarifů, informuje server Lupa. Standardní předplatné bude stát 159 korun měsíčně a bude obsahovat reklamy. Původní tarif se přejmenuje na Standard Plus, zdraží na 219 korun měsíčně a nabídne obsah bez reklam. 

Doporučeno
Pět tipů na ty nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle pecky se vyplatí vidět Pět tipů na ty nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle pecky se vyplatí vidět 17. února 2024 17:00

Výhodněji má pak vyjít předplatné na rok, s platbou dopředu zaplatí zákazník 1259 korun za tarif s reklamou, případně 1759 korun za přístup bez reklam.

Změny budou zavedeny na více než 20 trzích. Kromě Česka a Slovenska také v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku.

SkyShowtime se tak stane první velkou streamovací službou, která spustí předplatné s reklamou na všech svých trzích.

Generální ředitel SkyShowtime Monty Sarhan uvedl: „Cílem SkyShowtime bylo vždy nabízet skvělou zábavu za skvělou cenu. I nadále se snažíme divákům na našich trzích přinášet to nejlepší z Hollywoodu i atraktivní místní tituly. (...) Naše standardní předplatné s reklamou nabízí stejně skvělou zábavu a filmové hity jako předplatné Standard Plus, navíc za atraktivní cenu.“

Na platformě SkyShowtime najdeš filmy jako Top Fun: Maverick, Jurský park, Rychle a zběsila 10 nebo seriály Yellowstone, Tulsa King nebo Mr. Robot. Brzy se mají do nabídky dostat například také Oppenheimer, Star Trek: Discovery, VeronikaTlapková patrola ve velkofilmuŽelvy Ninja: Mutantí chaos, druhá řada seriálu HALOTatér z Osvětimi.  

Domů
Sdílet
Diskuse