Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. února 2024 17:00
Čas čtení 1:21
Anna Vondráková

Pět tipů na ty nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle pecky se vyplatí vidět

Pět tipů na ty nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle pecky se vyplatí vidět
Zdroj: Netflix
ZAHRANIČÍ HBO SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Ačkoliv jsou mezi námi tací, kteří jsou schopni koukat na jeden seriál stále dokola, někdy neuškodí trochu ozvláštnit svou paletu.

Pro všechny seriálové a filmové fanoušky a fanynky přinášíme výběr toho nejlepšího, co se nově objevilo na streamovacích platformách. Ke zhlédnutí je na výběr dokument, reality show i sci-fi drama.

Doporučeno
Chuck Norris: V osmnácti narukoval do armády, ve Vietnamu přišel o bratra a dnes je hrdý republikán podporující Trumpa Chuck Norris: V osmnácti narukoval do armády, ve Vietnamu přišel o bratra a dnes je hrdý republikán podporující Trumpa 15. února 2024 14:00

Einstein a bomba 

Tento dokument zobrazuje osud jednoho z největších géniů všech dob po útěku z nacistického Německa. Zpracovává archivní záběry a zazní zde i jeho vlastní slova. Dokumentu nechybí ani historický kontext, ve kterém je možné pozorovat soupeření nacistů a spojenců během vynálezu atomové bomby. Film je již od pátku dostupný na platformě Netflix i s českými titulky.

" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen">

The Grand Tour

Pokud patříš mezi fanoušky oblíbeného pořadu Top Gear, máme pro tobě skvělou zprávu. Na Amazon Prime právě vyšel další díl páté série pořadu The Grand Tour, v němž moderátorská trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May opět přináší automobilový obsah. V této sérii navíc navštíví země střední Evropy. Podívají se tak do Polska, na Slovensko, do Maďarska a Slovinska.

The Grand Tour: Sand Job.
The Grand Tour: Sand Job. Zdroj: Amazon Prime Video

Dvojník

Poté, co si hlavní hrdinka filmu Sarah vyslechne nepříznivou diagnózu, se rozhodne nechat naklonovat. Chce tím tak pomoci svým blízkým, aby se vyrovnali s jejím odchodem. Když se však vyléčí, čeká ji souboj se svým klonem na život a na smrt. Toto sci-fi drama z roku 2022 s Karen Gillan v hlavní roli je na Netflixu dostupné i s českými titulky od středy a rozhodně stojí za zhlédnutí. 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse