Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Nejen Sedm schodů k moci. Tyhle seriály o politice lidé milují

Dům z karet

Politický thriller Dům z karet je jedním z velkých úspěchů Netflixu. Politik Francis Underwood (Kevin Spacey) se chce při své cestě za mocí pomstít všem, kteří ho zradili. Se svojí manipulativní manželkou Claire se nebojí jít ani přes mrtvoly. A to jen proto, aby získal to, po čem touží.

Kancelář Blaník

Politický sitcom Kancelář Blaník režisérské trojice Marka Najbrta, Bohdana Slámy a Jaroslava Fuita z roku 2014 humorně popisuje dění v českém politickém prostředí. Majitel lobbingové a PR agentury Tonda Blaník (Marek Daniel) se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Má na svědomí několik politických i společenských kauz a dokáže zařídit ledacos.

Doporučeno
Oblíbená postava ze Star Wars prý není mrtvá. Slavný herec se chce vrátit Oblíbená postava ze Star Wars prý není mrtvá. Slavný herec se chce vrátit 19. února 2024 15:02

Seriál je oceňován hlavně pro osobitý humor a vtipné hlášky hlavní postavy Tondy Blaníka.

Tonda Blaník (Marek Daniel).
Tonda Blaník (Marek Daniel). Zdroj: ČSFD/ Stream.cz/ volně k užití

Paní ministryně

Politické drama Paní ministryně pojednává o bývalé člence CIA Elisabeth McCord (Téa Leoni), která svou práci z etických důvodů opustila. Do politického dění nově přichází na žádost prezidenta jako ministryně zahraničí. Kromě svých pracovních povinností musí prověřit i to, jestli smrt jejího předchůdce byla skutečně nehoda. 

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse