Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2024 11:45
Čas čtení 0:47
Monika Růžičková

Opravdu zářivý úsměv. Němka si dala zubní náhradu, teď už prý nikdy nepůjde do klubu

Opravdu zářivý úsměv. Němka si dala zubní náhradu, teď už prý nikdy nepůjde do klubu
Zdroj: Pexels/Shiny Diamond/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI NĚMECKO
Uložit Uložené

Perleťově bílé zuby chce asi každý. V poslední době je čím dál populárnější bělení zubů, nebo dokonce pořizování zubních implantátů na naprosto zdravé zuby. Mladá Němka ale zjistila, že její zubní implantáty umí něco, o čem neměla zdání.

Na svůj profil na TikToku nahrála žena jménem Krys video, na kterém stojí v klubu pod UV černým světlem a její zubní implantáty svítí. Její skutečné zuby vypadají pod světlem tmavě fialové, ale umělé zuby jasně září. 

Zuby jako Ross Geller

Video má od zveřejnění osm milionů zhlédnutí a v lidech vyvolalo mnoho emocí. Někteří by prý zářivé zuby hrdě ukazovali, protože zubní implantáty jsou drahé, usmívali by se na lidi a čekali by na jejich nic netušící reakce. Jiní by prý celý večer nepromluvili. 

@beyonceibnidas

Im leaving this club forever

♬ original sound - Krys Tha Sis

„To je něco, před čím by vás měl zubař varovat, zejména pokud rádi chodíte do klubů,“ řekla ve virálním videu. „Odcházím z tohoto klubu navždy,“ dodala vtipně na konci.

Doporučeno
České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí 23. února 2024 11:45

Umělé zuby svítí pod UV černým světlem kvůli přítomnosti fluorescenčních látek, které jsou přidány do dentálních materiálů. Tyto látky absorbují UV světlo a vyzařují ho ve formě viditelného světla, což způsobuje svícení umělých zubů. Pamatuješ třeba, jak si nechal svoje zuby vybělit Ross v seriálu Přátelé?

Tato vlastnost usnadňovat zubařům identifikaci různých materiálů při dentálních procedurách. Když ale jdete do klubu, tak tuto vlastnost moc neoceníte. Pokud zubní implantáty zvažuješ, pořádně si to rozmysli. 

Domů
Sdílet
Diskuse