Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2024 16:00
Čas čtení 3:02
Tereza Šnajdrová

Kosmetické novinky: Bronzing drops za dostupnou cenu, srdíčkové tvářenky i luxusní čisticí duo od Victorie Beckham

Kosmetické novinky: Bronzing drops za dostupnou cenu, srdíčkové tvářenky i luxusní čisticí duo od Victorie Beckham
Zdroj: Victoria Beckham Beuty/NYX Cosmetics/Catrice/rhode/YSL/Sephora/propagační materiál
ZDRAVÍ KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI
Uložit Uložené

Vybrali jsme pro tebe ty nejlepší kosmetické novinky! Která tě zaujala nejvíce?

Máme pro tebe další beauty drop. Tentokrát je rozmanitější a nenajdeš v něm jen a pouze make-up, ale také třeba kryt na telefon, novou vůni od YSL nebo tu nejroztomilejší tvářenku od Catrice, která by prostě neměla chybět ve tvé kosmetické sbírce.
 
Pokud chceš mít jistotu, že ti náš přehled o nejlepších dealech neuteče, a zároveň chceš číst více o byznysu s krásou, nezapomeň si zapnout upozornění pro beauty rubriku.

Doporučeno
Měsíc jsem zkoušela ovládnout TikTok a stát se influencerkou. Uspěla jsem, nebo selhala? Měsíc jsem zkoušela ovládnout TikTok a stát se influencerkou. Uspěla jsem, nebo selhala? 22. února 2024 12:00

Giiirl, you need this! Rhode lip case

Je všude po TikToku, Instagramu a vsadíme se, že za chvíli ho budeš potkávat i v pražských ulicích. O čem je řeč? No přece o virálním krytu na telefon od značky rhode. Jak jistě víš, za tímto kosmetickým brandem stojí Hailey Bieber, která se s ikonickým krytem nechala natočit už během Super Bowlu a celý svět okamžitě šílel. Tahle novinka totiž neslouží jenom jako kryt na telefon, ale také jako „držák“ na tvůj rhode lip balm. Geniální!

Kosmetika rhode bohužel zatím v Česku k dostání není a veškeré zboží lze zakoupit jen na oficiálním webu, který k nám zásilky neposílá. Existují ale cesty, jak k nám rhode věcičky i tak dostat. Stačí jen hledat. Co se pak týče samotného krytu, ten stojí 35 dolarů (zhruba 820 korun) a lip balm vyjde na 16 dolarů (375 korun). 

rhode
Zdroj: rhode/propagační materiál

Dostupné bronzing drops

Virálnější produkt než bronzing drops od Drunk Elephant snad neexistuje. A na tento trend nyní naskočila i Sephora, která představila novinku – tekutý rozjasňovač Make It Glow. Ten seženeš hned ve třech odstínech a tvoji pleť by měl rozjasnit jedinou kapkou. Může se aplikovat jako báze, můžeš ho do báze přimíchat a můžeš ho použít i na make-up. Prostě stejně jako drops od Drunk Elephant.
 
Oproti nim má ale rozjasňovač od Sephory hned dvě výhody. Jeho cena je příjemných 390 korun a není věčně vyprodaný. Tak na co ještě čekáš? Nabíhej do Sephory a přivítej jaro s rozzářenou pletí.

Sephora
Zdroj: Sephora/propagační materiál

Víc cute tvářenku v drogérce nenajdeš

Před pár lety sociální sítě šílely po korejských tvářenkách ve tvaru srdíček. A nyní je díky brandu Catrice seženeš i na českém trhu. Razítková tvářenka Heart Affair je k dostání ve dvou odstínech a její cena je víc než budget-friendly. Tahle cutie totiž stojí pouhých 139 korun.
 
Ačkoli se jedná o tekutou tvářenku, na pleti by měla mít pudrový finiš. Dá se vrstvit, je snadno roztíratelná a její inovativní aplikátor ve tvaru srdce je navíc praktický a nenaděláš s ním nepořádek. Je tak ideální i pro ty, kteří s make-upem teprve začínají a nejsou si úplně jistí v kramflecích.

Catrice
Zdroj: Catrice/propagační materiál

Toužíš po větších rtech? Kup si Duck Plump

U cenově dostupnějších produktů ještě zůstaneme. Ačkoli jsme si mysleli, že v březnu už clean girl aesthetic nepoletí, pořádně jsme se přepočítali. Čistý look je stále tu a neodmyslitelně k němu patří šťavnaté a nadýchané rty. No a ty teď můžeš mít díky zvětšujícímu lesku na rty od brandu NYX.
 
Duck Plump je k dostání v 17 odstínech a zaplatíš za něj kolem 309 korun. Jak slibuje popis, tato novinka tvým rtům dodá větší objem, lehce je zabarví a také je hydratuje a zvláční. Navíc je veganská, cenově dostupná, a co víc si přát, že jo. Pořídíš si ji i ty?

NYX
Zdroj: NYX/propagační materiál

YSL, co nám to děláš?

Věděl*a jsi, že jednou z nejpopulárnějších vůní nejen v Česku je Black Opium od YSL? Náš šálek kávy to sice úplně není, ale... YSL přišlo k příležitosti desátého výročí Black Opium s novinkou Black Opium Over Red, která má být třešňová a bacha, také návyková!
 
Ucítíš v ní tóny kávy, květin, černého čaje, smyslné vanilky, ale také třešňový akord, mandarinkovou esenci a mnoho dalšího. Neobvyklý mix vůní dělá z Black Opium Over Red energizující, svůdnou a lákavou vůni, která je ideální jak na rande, tak na drink v baru s přáteli. A ten nádherný flakón!
 
Třicet mililitrů parfémované vody Black Opium Over Red koupíš v Sephoře za 2 020 korun.

Sephora
Zdroj: Sephora/propagační materiál

Buď jako Victoria Beckham

Poslední novinkou, která nás cvrnkla do nosu, je ultimátní čisticí duo od Victorie Beckham. Fashion ikona na něm pracovala s expertkou Melanie Grant a je vyvinuto tak, aby tvou pleť zanechalo čistou a zároveň jemně exfoliovanou. Prostě tak, abys zažil*a glow up jak nikdy.
 
The Daily Cleansing Protocol sestává ze dvou produktů – olejového čističe pleti, který odstraní veškerý make-up a zároveň hydratuje a zjemňuje pokožku, a z čisticího gelu s kyselinou mléčnou, který jemně exfoliuje pokožku a dodává jí přirozený jas. Duo je navíc vhodné pro suchou, zralou, citlivou, mastnou i smíšenou pleť. Takže v podstatě pro všechny.
 
Oba produkty koupíš na webu Victoria Beckham Beauty, a to za cenu 120 dolarů (2 850 korun).

VBB
Zdroj: Victoria Beckham Beuty/propagační materiál
Domů
Sdílet
Diskuse