Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. března 2024 14:00
Čas čtení 0:38
Barbora Adamkovičová

Konec kariéry Cristiana Ronalda? Jeho partnerka Georgina prozradila, kdy fotbalista skončí

Konec kariéry Cristiana Ronalda? Jeho partnerka Georgina prozradila, kdy fotbalista skončí
Zdroj: TASR/AP
SPORT CRISTIANO RONALDO FOTBAL
Uložit Uložené

Jak by řekl klasik, Georgina dává Ronaldově kariéře rok, maximálně dva.

Georgina Rodríguez se vyjádřila k ukončení kariéry svého partnera, portugalského fotbalisty Cristiana Ronalda, který v současnosti hraje za saúdskoarabský klub Al-Nassr. „Cristiano bude hrát ještě jeden rok a pak skončí. Možná dva, to nevím,“ zmínila argentinská influencerka na červeném koberci během pařížského týdne módy, píše The Sun.

Doporučeno
Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? 1. března 2024 8:30

Devětatřicetiletý útočník má s Al-Nassr FC smlouvu do léta 2025. V aktuální sezóně odehrál 29 zápasů a vstřelil 28 gólů. Fanoušci a fanynky očekávají, že ho uvidí v domácím dresu Portugalska na Euru 2024, ale je otázkou, zda se objeví na mistrovství světa 2026.

Fotbalistova rodina sportovce hrdě reprezentovala na módní přehlídce luxusní značky Vetements, za níž stojí gruzínští módní návrháři Demna Gvasalia (kreativní ředitel značky Balenciaga) a Guram Gvasalia. Rodríguez si dokonce oblékla šaty inspirované Ronaldovým dresem.

Domů
Sdílet
Diskuse