Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2024 13:00
Čas čtení 4:48
Richard Balog

Na těchto teniskách můžeš v březnu vydělat tisíce. Nové Jacquemus, květinové dunky a retro Jordan

Na těchto teniskách můžeš v březnu vydělat tisíce. Nové Jacquemus, květinové dunky a retro Jordan
MÓDA FASHION TIPY MÓDA
Uložit Uložené

V březnu přichází několik limitovaných edic, které stojí za tvoji pozornost.

Tenisky nemusí být jen skvělým módním doplňkem, ale také obrovským byznysem se zajímavým oceněním, který stojí za to sledovat. V březnu bude v prodeji několik atraktivních a limitovaných edic, ať už od značek Jordan Brand, Nike, Adidas, či New Balance.

Udělej si místo pro květinové dunky v ženských velikostech, retro krásky s Jumpmanem na patě a jazyku nebo originální novinku s podpisem módního domu Jacquemus na siluetě z dílen Nike.

Některé z těchto informací zatím nejsou oficiálně potvrzeny přímo od značek nebo prodejců, ale pocházejí z různých uniklých zdrojů, což znamená, že se podrobnosti mohou ještě změnit. Také se může stát, že na seznam přibydou další zajímavé páry tenisek.

Pokud tě baví články o módních trendech, novinkách, celebritních outfitech nebo inspirativních lidech, kteří vynikají v oděvním průmyslu, umění a kultuře, staň se členem klubu REFRESHER+ a získej přístup bez omezení k celému obsahu na webu.
Doporučeno
Ulov nejlepší zlevněné tenisky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance i Puma Ulov nejlepší zlevněné tenisky od značek Adidas Originals, Asics, New Balance i Puma 12. ledna 2024 10:00

Air Jordan 5 Retro „Olive“ 

Kolotoč zajímavých verzí tenisek odstartoval hned 2. března model Air Jordan 5 Retro v barevném provedení nazvaném Olive, které v atraktivním poměru mísí zelené a oranžové tóny.

Tato verze retro basketbalové tenisky byla představena v roce 2006 a tentokrát přichází na pulty obchodů v kombinaci prémiových materiálů ve vojenských barvách, přičemž si zachovává charakteristické prvky siluety Air Jordan 5. Nechybí ikonická mezipodešev, prodyšné panely ze síťoviny na bocích ani kovové logo Jumpman.

Pokud tě zaujala zpráva, připrav si rychlé prsty a 225 dolarů. O tyto tenisky je velký zájem, o čemž svědčí informace na přeprodejní platformě KLEKT, kde jsou již k dispozici k předobjednání za cenu začínající na necelých sedmi tisících korunách.

Air Jordan 5 Retro „Olive“
Zdroj: Sneaker Politics

Adidas Originals Los Angeles „Clay“ x Fear of God Athletics 

V březnu přišly se skvělou novinkou také designérské týmy Adidas Originals a Fear of God Athletics, když v rámci spolupráce představily řadu Los Angeles v minimalistickém barevném provedení Clay.

Jerry Lorenzo a jeho kolegové nově pojali ikonickou siluetu Adidas Los Angeles v zeleném semišovém provedení s odolnou ripstopovou tkaninou, kterou rámuje zvlněná gumová podrážka. Atraktivní lifestylová obuv má měkký jazyk a tvarovanou podrážku pro maximální pohodlí.

Detaily obou značek mají podobu výrazných tří pruhů Adidas z boků, vyraženého loga na podrážce a podpisu Fear of God Athletics na černém patním panelu. Maloobchodní cena těchto tenisek je stanovena na 220 eur, tedy zhruba 5 600 korun, včetně poštovného.

Adidas Originals Los Angeles, Fear of God Athletics
Zdroj: Fear of God

Nike J Force 1 „Earth“ x Jacquemus 

Začátkem března Nike představí spolupráci s módním domem Jacquemus, která se nemusí líbit každému, ale je originální a vzbuzuje zájem.

Nike J Force 1 se vrací na módní mapu. V tomto případě návrháři vytvořili sofistikovaný, ale zároveň hravý design. Aby botě dodali osobitý vzhled, ručně na podrážku navlékli upravený svršek AF 1. Novinka má na podrážce zrcadlová loga obou výrobců, která zanechávají výrazný otisk při každém kroku.

Luxusní detaily, jako je jemný kovový swoosh, dodávají botám eleganci. Tmavě hnědé schéma s podtitulem Earth doplňují zářivé záblesky žluté barvy, látka a gumová podrážka.

Limitovanou edici tenisek si můžeš koupit od 5. března za 170 eur, tedy 4 300 Kč, prostřednictvím aplikace SNKRS a u vybraných prodejců. Uvidíš je na spoustě celebrit.

Nike J Force 1, Jacquemus
Zdroj: Jacquemus

New Balance 9060 „Sydney's Signature“

New Balance v posledních sezónách válcuje konkurenci svými letitými modely běžeckých tenisek, ale společnost představila také novou atraktivní siluetu v podobě modelu 9060.

Od 7. března jsou k dispozici nové svěží světlé tóny z kolekce Sydney Signature, která je výrazem vytříbeného stylu a designu založeného na pokroku. Nejvýraznějším prvkem tenisek New Balance 9060 je výrazná zvlněná mezipodešev potištěná nejen pohodlným pryžovým materiálem, ale také třemi technologiemi tlumení – ABZORB, SBS a ENCAP.

Svršek je zabalený do směsi semiše a síťoviny pro lepší prodyšnost při každém kroku. Maloobchodní cena tenisek je stanovena na 150 dolarů. Vedení bostonské společnosti dobře ví, co dělá a jak držet krok se silnou konkurencí.

New Balance 9060
Zdroj: New Balance

Nike Dunk Low „You Deserve Flowers“

Snad nejkrásnější verze legendární řady Nike Dunk Low, kterou jsme v posledních sezónách viděli, a to jich v prodeji byly stovky.

Jsi připraven*a na květiny? Ikonická basketbalová obuv z osmdesátých let je zpět – tentokrát v nízké verzi s hladkou kůží a květinovým žakárovým úpletem po celém svršku. Tenisky přinášejí bohaté textury a minimalistický vzhled.

Bota má nízký límec a zachovává si klasické pohodlí designu OG, zatímco smaltované cvočky s růžemi ti při každém kroku připomenou, že si máš užívat života. Velmi svěží nová bota bude v prodeji od 8. března prostřednictvím aplikace SNKRS za jednotnou cenu 115 dolarů.

Nike Dunk Low „You Deserve Roses“
Zdroj: Nike
Doporučeno
Top tenisky, které koupíš za méně než 2 500 korun. Zaboduj s modely Reebok, Vans či Nike Top tenisky, které koupíš za méně než 2 500 korun. Zaboduj s modely Reebok, Vans či Nike 24. ledna 2024 9:42

Air Jordan 4 Retro W „Metallic Gold“ – 3/9/2024

Další pár limitovaných tenisek na seznamu pochází z ateliéru Jordan Brand a získal si nás na první pohled. Jedná se o ultraluxusní pokračování řady Air Jordan 4 Retro s podtitulem Metallic Gold, které bude k dispozici v dámských velikostech.

Exkluzivní kousek, jenž bude skvělým doplňkem každé sbírky, má svršek z prvotřídní kůže v bílé barvě se spoustou výrazných detailů. Nejvýraznějším prvkem jsou kovová očka ve zlatém provedení, která dokonale rozbíjejí minimalistické schéma. Tato reedice legendární basketbalové siluety tvým outfitům bez námahy dodá elegantní nádech.

Atraktivní novinka spatřila světlo světa 9. března za cenu 210 dolarů.

Air Jordan 4 Retro W „Metallic Gold“
Zdroj: Sneaker Politics

Nike Lunar Roam „Dark Smoke“

Pokud nefandíš retro siluetám basketbalových tenisek, možná tě potěší tento nečekaný přírůstek do produktového portfolia Nike.

Vedení oděvní společnosti představilo nový přírůstek do modelové řady Nike Lunar Roam v tmavých odstínech, který byl příznačně pojmenován Dark Smoke. Tato ultralehká městská sportovní obuv byla poprvé představena v roce 2008 jako model Lunar Roam Bounce a nyní přichází vylepšená o prodyšnou tkaninu a podpůrné prvky ve svršku. Přitom stojí na legendární pěnové mezipodešvi.

Nová verze je lehká a stabilní pro celodenní nošení, zatímco černošedý svršek zajistí decentní, ale stylový vzhled, ať už se vydáš kamkoli. Do prodeje se dostane 15. března za cenu 150 dolarů. Očekáváme, že přeprodej bude na slušné úrovni.

Nike Lunar Roam
Zdroj: Sneaker Politics

Nike Air Ship „Green Stone“ x A Ma Maniére

Spolupráce mezi Nike nebo Jordan Brand a A Ma Maniére jsou legendární a pokaždé přinášejí něco nového a neokoukaného, což se nám líbí. Nejinak je tomu i v případě jejich nejnovější spolupráce v podobě vintage iterace siluety Nike Air Ship, nazvané Green Stone.

Model v čistě univerzálním schématu se pyšní koženým svrškem. Perforace na nártu zajišťují prodyšnost, vintage estetika a síťované panely na jazyku ladí s mezipodešví, takže působí opotřebovaným dojmem. Atraktivní jsou semišové podpisy obou firem v tmavě zeleném odstínu. Omytá zelená gumová podrážka je vybavena technologií Air pro maximální pohodlí při chůzi v městských ulicích.

Mezi skvělé doplňky patří štítek A Ma Maniére a náhradní tkaničky pro přizpůsobení vzhledu. Datum vydání je stanoveno na 23. března, přičemž maloobchodní cena tenisek je stanovena na 150 dolarů, což považujeme za férovou nabídku.

Nike Air Ship, A Ma Maniére
Zdroj: Nike

Nike Air Max DN „All Night“

Na konci března, konkrétně v den Air Max Day, vyjde několik verzí ikonické modelové řady se vzduchovou bublinou v mezipodešvi z dílen Nike.

Naše srdce si získal zejména design siluety Nike Air Max DN „All Night“, který je naprosto jedinečný a v mezipodešvi obsahuje nejnovější technologii tlumení – Dynamic Air. Její dvoukomorová konstrukce se skládá ze dvou trubek v každé části, což umožňuje vzduchu reagovat na jakékoli změny pohybu.

Pokud tě tato sportovní silueta oslovila, připrav si 160 dolarů prostřednictvím aplikace SNKRS. K dispozici bude také světlá varianta za stejnou cenu.

Nike Air Max DN
Zdroj: Nike
Kromě těchto devíti párů tenisek očekáváme v prodeji i další zajímavé novinky od značek Asics, Adidas, Reebok nebo Puma, které ti ve správný čas představíme.
Doporučeno
Budou tyhle boty do půl roku nosit všichni? Spojení sneakersů a polobotek válcuje internet Budou tyhle boty do půl roku nosit všichni? Spojení sneakersů a polobotek válcuje internet 29. ledna 2024 16:00
Domů
Sdílet
Diskuse