Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2024 17:18
Čas čtení 0:25
Anna Peclová

VIDEO: Herečka z Pobřežní hlídky si oholila vlasy. Diagnostikovali jí rakovinu, lidé jí na pomoc přispěli už milion korun

ZAHRANIČÍ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZDRAVÍ ŽENSKÉ ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Americká herečka Nicole Eggert sdílela na sociálních sítích video, ve kterém si po diagnóze rakoviny prsu oholila hlavu.

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka v lednu letošního roku oznámila, že jí byl diagnostikován kribriformní karcinom v druhém stadiu. Video tento týden sdílela na Instagramu. V pozadí hrála píseň Fight For Your Right od Beastie Boys. S úpravou vlasů jí pomáhala dcera.

„Možná, že uzdravování nezahrnuje ani tak změnu sebe sama, jako spíš to, že si dovolíme být takoví, jací jsme,“ citovala Eggert terapeutku Madeleine Eames.

Jak informuje server Deadline, přítelkyně herečky založila sbírku na stránce GoFundMe na pomoc s výdaji za lékařskou péči. Lidé jí už přispěli téměř 48 tisíc amerických dolarů, tedy více než milion korun.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

Domů
Sdílet
Diskuse