Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. dubna 2024 16:15
Čas čtení 0:42
Ella Petrová

FOTO: „Začíná s OnlyFans?“ Zábavní park vzbudil rozruch podobou Šípkové Růženky

FOTO: „Začíná s OnlyFans?“ Zábavní park vzbudil rozruch podobou Šípkové Růženky
Zdroj: Disney
ZAJÍMAVOSTI NIZOZEMSKO
Uložit Uložené

Sleeping Beauty nebo Sleeping Boobie? Jak princezně správně říkat?

Bizarnosti se dějí dnes a denně. Tematický zábavní park v Nizozemsku s názvem Efteling, jinak také levnější a divnější verze Disneylandu, právě zažívá pořádný rozruch, poté co vyšla na sociálních médiích fotka atrakce se Sleeping Beauty, u nás Šípkové Růženky.
 
Princezna má totiž podstatně větší prsa, což mnoho lidí zarazilo a na to konto se strhla mela o tom, že Růženka podstoupila operaci prsou.

Doporučeno
VIDEO: Roztomilý koloušek Bambi začne vraždit. Trailer na bizarní horor je venku VIDEO: Roztomilý koloušek Bambi začne vraždit. Trailer na bizarní horor je venku 5. dubna 2024 13:20

 Důvodem byla rekonstrukce Pohádkového lesa, kde se nachází právě i princeznin zámek. V tu dobu se přepracovala právě i Růženka a to tak, aby se více podobala skutečné kresbě. Byla doplněna i delšími vlasy a novým osvětlením. Došlo také ke změně matrace či kamenité cesty, která vede k zámku. Nic z toho však nezaujalo tolik jako princeznino větší poprsí.
 
Někdo z fanoušků zavtipkoval, že slyšel o tom, že princezna začíná s OnlyFans. Jiný, že si to zítra půjde okouknout. Mluvčí parku sdělil, že nečekal, že to lidi tak zaujme. 

Domů
Sdílet
Diskuse