Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. dubna 2024 13:20
Čas čtení 0:39
Ella Petrová

VIDEO: Roztomilý koloušek Bambi začne vraždit. Trailer na bizarní horor je venku

VIDEO: Roztomilý koloušek Bambi začne vraždit. Trailer na bizarní horor je venku
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Produkce hororového Medvídka Pú přichází s novým počinem, tentokrát s filmem Bambi: The Reckoning.

Tyto animované klasiky, které jsme všichni jako malí hltali, se nyní přesouvají do jiného žánru. Z rozkošného kolouška, jehož má leckdo doma jako plyšáka, se stává pomstychtivý jelen jdoucí si pro lovce, který má na svědomí smrt jeho matky.

Doporučeno
Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu 4. dubna 2024 13:50

V traileru můžeme vidět dva lovce, kteří si zkouší střelbu na mrtvém ptáčkovi přivázaném ke stromu. Probíhá mezi nimi konverzace o tom, zda někdy zastřelili jelena, a jeden z nich přiznává, že ano. To má napovídat, že se jedná o onoho lovce, který zabil Bambiho maminku. Poslední záběry ukazují rozhněvaného jelena, který vztekle převrátí auto vzhůru nohama.
 
Trailer přichází jen krátce po vydání druhého dílu Winnie-the-Pooh: Blood and Honey a po oznámení novinky tzv. Poohniverse, kde se nejen Bambi, ale i další Disney postavy jako Pinocchio, Šípková Růženka, Petr Pan či Zvonilka, stejně jako Avengeři, spojí, přičemž v budoucnu můžeme očekávat film s názvem Poohniverse: Monsters Assemble.

Doporučeno
Tohle jsou nejlepší evropské předkrmy. Do žebříčku se probojovala i česká dobrota Tohle jsou nejlepší evropské předkrmy. Do žebříčku se probojovala i česká dobrota 5. dubna 2024 7:33

Z krásných dětských příběhů tedy budou krvelačné bijáky. Horory prostě asi frčí. Velice pravděpodobně ty staré klasiky ale nepředčí.

 

Domů
Sdílet
Diskuse