Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2024 18:11
Čas čtení 1:00
Ella Petrová

Travis Kelce v hororu? Sportovci a příteli Taylor Swift dá šanci tvůrce American Horror Story

Travis Kelce v hororu? Sportovci a příteli Taylor Swift dá šanci tvůrce American Horror Story
Zdroj: TASR/AP
FILMY A SERIÁLY HORORY NOVÉ SERIÁLY TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Travis Kelce rozšiřuje své pole působnosti, bude z něho i herec. Má se objevit v hororovém seriálu s názvem Grotesquerie.

Sportovec momentálně zažívá šťastné chvíle. Nejenže s týmem Kansas City Chiefs vyhrál Super Bowl a celý svět se nemůže nabažit jeho vztahu s populární zpěvačkou Taylor Swift, ale nyní se mu otevírají i brány Hollywoodu. Jeho první velkou hereckou příležitostí má být role v novém hororovém seriálu Grotesquerie od tvůrce Ryana Murphyho, který je podepsaný pod hitovkou American Horror Story.

Doporučeno
Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov 8. května 2024 17:57

Jak je tomu u všech Murpyho projektů, podrobnosti nejsou známé. Jediné, co podle zdrojů víme, je, že hvězda NFL byla obsazena po boku Niecy Nash-Betts, Courtney B. Vance a Lesley Manville.
 
Prvně jsme měli možnost Kelce zaznamenat jinak než jako hráče amerického fotbalu v březnu 2023 v pořadu Saturday Night Live (SNL), kde moderoval jednu epizodu. Loni na podzim se pak objevil po boku Swift v nočním komediálním seriálu stanice NBC.
 
Žádaný se Kelce stal hlavně díky svému vztahu s Taylor Swift. Dvojice je sledována na každém kroku a zpěvaččini fanoušci a fanynky jsou z Travise naprosto nadšení. Kelce se netají tím, že by rád prorazil v Hollywoodu. V roce 2016 natočil seznamovací reality show s názvem Catching Kelce a nedávno podepsal smlouvu s Amazonem a bude moderátorem herní show Are You Smarter Than a Celebrity?.
 

travis kelce
Zdroj: instagram/chiefstoday


A teď dostal příležitost na pořádnou hereckou roli. Tvůrce Ryan Murphy je známý tím, že pomáhá talentovaným lidem k herectví. Před několika lety dal šanci například Lady Gaga v American Horror Story: Hotel. Ta pak pokračovala ve filmu Zrodila se hvězda, za svůj výkon získala nominaci na Oscara. Mimo jiné stejně jako Kelce i Gaga vystupovala v SNL.

Domů
Sdílet
Diskuse