Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah značky Tic Tac.
10. června 2024 v 11:00
Čas čtení 1:39
Sponzorovaný obsah

Chceš vidět naživo Sama Smithe nebo Burnu Boye? Vyhraj lístky a ubytko na festival Lollapalooza v Berlíně

Chceš vidět naživo Sama Smithe nebo Burnu Boye? Vyhraj lístky a ubytko na festival Lollapalooza v Berlíně
Zdroj: Unsplach
KULTURA FESTIVALY LETNÍ ZÁŽITKY
Uložit Uložené

Díky téhle soutěži se můžeš podívat na koncerty světových hvězd.

Když se řekne letní zážitek, spousta lidí si vybaví festivaly a open air koncerty. Protože slyšet svoje oblíbené songy naživo a tančit na ně pod širým nebem je něco, na co se nezapomíná. Jestli to máš stejně, nenech si ujít jedinečnou příležitost vyhrát díky soutěži Tic Tac vstupenky na festival Lollapalooza v Berlíně a vidět hvězdy, jako je Sam Smith, Martin Garrix, Burna Boy, One Republic, The Chainsmokers, Niall Horan nebo Louis Tomlinson.

Festival hostí populární interprety

Lollapalooza v Berlíně patří k největším evropským hudebním festivalům v Evropě. Jedná se o dvoudenní hudební akci s bohatým programem plným koncertů a zábavy. Zároveň jde o první festival v Německu, který byl podle mezinárodních norem certifikovaný jako udržitelný.

Aktuální ročník se koná 7. a 8. září na olympijském stadionu a Olympiaparku. Line-up je bohatý, kromě výše zmíněných interpretů dorazí také CRO, Nothing But Thieves, Shirin David, Seventeen, Loyle Carner a mnoho dalších.

Po koncertech si můžeš odpočinout v chill zóně značky Tic Tac a načerpat síly na vystoupení dalšího zpěváka, zpěvačky či kapely. Během festivalu narazíš na postavy v barevných bláznivých šatech, akrobaty, žongléry a další performery nejrůznějšího druhu. A protože festivaly jsou i o módě, nebude chybět ani Fashion Palooza. Najdeš tam DIY stanice, kde si můžeš vylepšit outfit a vyrobit vlastní šperky nebo oblečení.

Zažij to na vlastní kůži

Zní ti to jako akce, kterou bys chtěl*a zažít? Vyhraj lístky na tenhle festival pro sebe a svého kámoše i s ubytováním. Stačí se zapojit do probíhající soutěže Tic Tac a užít si léto naplno s jakoukoliv příchutí. Jak na to?

zapoj se do soutěže

Soutěž platí pro všechny dostupné příchutě i druhy balení. Můžeš se zapojit, ať si vybereš limitovanou edici Flamingo Cherry Lemonade, nebo vsadíš na klasiku, jako je Mint, Orange flavour či Fruity Mix. Do soutěže se lze zapsat vícekrát – pokaždé však musíš zaregistrovat novou účtenku.

Ve hře je 25× dvoudenní lístek pro tebe a tvého kámoše, 25× voucher na ubytování v hodnotě 200 eur a 100× klobouček z Tic Tac merche, který tě v horkých letních dnech bude chránit před spálením. Každý člověk, bez ohledu na to, kolik zaregistroval účtenek, může vyhrát pouze jednou.

Podařilo se ti v line-upu najít oblíbeného interpreta a máš rád*a tyhle populární bonbony? Tohle je tvoje šance zpestřit si konec léta a udělat si výlet do Berlína.

Tic Tac
Zdroj: Tic Tac
Domů
Sdílet
Diskuse