Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2024 v 13:42
Čas čtení 1:04
Ella Petrová

FOTO: Pořádný bizár. Muž se oženil s mužem, aniž by to tušil. Šlo o podvodníka

FOTO: Pořádný bizár. Muž se oženil s mužem, aniž by to tušil. Šlo o podvodníka
Zdroj: Unsplash/Luis Tosta/na voľné použitie (ilustračná fotografia)
ZAJÍMAVOSTI SVATBA
Uložit Uložené

Několik dnů po svatbě ženich zjistil, že jeho manželka není žena, ale muž.

Indonésan byl naprosto rozčarován, když se dozvěděl, že jeho manželka je mužského pohlaví a jedná se o podvodníka, který se chtěl na mladíkovi pouze přiživit a shrábnout majetek.

Doporučeno
Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem 30. května 2024 v 8:30

K jejich seznámení došlo přes Instagram. Když se po nějaké době setkali, „žena“ Adinda pokaždé nosila tradiční muslimský oděv včetně šátku na hlavě. Muž to respektoval, jelikož chápal, že je Adinda pravděpodobně hluboce věřící.
 
Dvojice se rozhodla, že se vezme, k sňatku došlo na ostrově Jáva. Netrvalo dlouho, než ženichovi došla trpělivost a začal mít určité podezření. Adinda si totiž neustále hledala různé výmluvy, proč s ženichem nemůže mít pohlavní styk. Buď jí bylo nevolno, nebo se vymlouvala na menstruaci, k tomu všemu oděv zahalující celé tělo ani na chvíli nesundala.
 
Dokonce si Adinda ještě před svatbou vymyslela, že už nemá rodiče, ale že i přesto jako věno přinese pět kilogramů zlata. Novomanžel dvanáct dnů od svatby zjistil, že vyvolená není žádný sirotek, a dokonce že ani není žena. Její rodiče mu svěřili, že je to muž, který už čtyři roky nosí dámské šaty.
 


Po zjištění tak mladík vše nahlásil na policii a žádal o zrušení sňatku. Podvodník se nakonec přiznal, že těch pět kilogramů zlata byla jen záminka. Nyní mu hrozí čtyři roky vězení.

Doporučeno
Svatba dnes vyjde na statisíce. Klidně se můžete vzít v kostýmech a ve vysoké trávě, říká svatební koordinátorka Svatba dnes vyjde na statisíce. Klidně se můžete vzít v kostýmech a ve vysoké trávě, říká svatební koordinátorka 28. května 2024 v 14:00

Jak se mu ale povedlo hrát si na to, že je žena? Prý má velice vysoce postavený hlas, k tomu se mu povedlo i dokonale přizpůsobit svůj vzhled.

Domů
Sdílet
Diskuse