Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2024 v 13:35
Čas čtení 0:36
Vincenc Novák

Jennifer Lopez nečekaně ruší velkolepé turné. Spekuluje se o rozvodu s Benem Affleckem

Jennifer Lopez nečekaně ruší velkolepé turné. Spekuluje se o rozvodu s Benem Affleckem
Zdroj: Getty Images/Bryan Bedder
HUDBA HUDBA JENNIFER LOPEZ
Uložit Uložené

Americká zpěvačka Jennifer Lopez oznámila zrušení americké části své This Is Me... Live tour, která se měla uskutečnit letos v létě. Podle svých slov si chce vzít volno, aby mohla být se svými dětmi, blízkými a přáteli.

„Jsem naprosto zdrcená a zničená z toho, že jsem vás zklamala,“ prohlásila popová hvězda prostřednictvím svého newsletteru. „Nedělala bych to, kdybych neměla pocit, že je to naprosto nezbytné,“ dodala. Turné se mělo uskutečnit na pozadí vydání zpěvaččina devátého studiového alba This Is Me... Now, které je jejím prvním albem po pěti letech. 

Doporučeno
VIDEO: Na Netflixu v květnu přistane epická sci-fi jako z videoher. První trailer vypadá skvěle VIDEO: Na Netflixu v květnu přistane epická sci-fi jako z videoher. První trailer vypadá skvěle 14. března 2024 v 11:40

Zrušení koncertního turné přichází podle stanice BBC v době, kdy se spekuluje o stavu zpěvaččina manželství s hercem Benem Affleckem. Lopez byla na jejich vztah dotázána během tiskové konference k novému sci-fi filmu Atlas, která se uskutečnila minulý týden. „To víte lépe než já,“ odpověděla na otázku, zda je rozvod slavného páru skutečný. Pár byl naposledy na veřejnosti spatřen na začátku tohoto týdne u příležitosti promoce Affleckovy dcery Violet. 

Dvouměsíční turné mělo začít 26. června v Orlandu a skončit koncem srpna v texaském Houstonu. V médiích se objevily také spekulace o tom, že prodej vstupenek provázel nízký zájem fanoušků. 

Domů
Sdílet
Diskuse