Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
24. června 2024 v 12:30
Čas čtení 3:10
Richard Balog

Vybrali jsme nejlepší mikiny pro tvůj šatník. V kurzu jsou retro sportovní styly, modely s límcem i klasiky s kapucí

Vybrali jsme nejlepší mikiny pro tvůj šatník. V kurzu jsou retro sportovní styly, modely s límcem i klasiky s kapucí
MÓDA
Uložit Uložené

V seznamu jsou kousky s cenou kolem 1 000 korun, ale také prémiové modely s podpisem značek jako PLEASURES nebo Lacoste.

Mikinu považujeme za nedílnou součást každého šatníku a patří mezi nejuniverzálnější svrchní vrstvy. Snadno ji sladíš s čímkoli, po čem sáhneš před odchodem do školy či práce. Navíc při dobrém zacházení ti vydrží dlouhá léta.

Vybrali jsme top 15 mikin pro muže i ženy od značek Adidas Originals, Carhartt WIP, PLEASURES nebo Lacoste, které jsme našli v nabídce online obchodu Queens. Cool provedení najdeš i za cenu kolem 1 000 korun.

prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v internetovém obchodě Queens
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou již vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejlepší nabídky od ověřených prodejců.

Mikiny pro muže

Urban Classics Heavyweight Terry Hoodie — 799 Kč

Začínáme zlehka, a to basic mikinou s vysokou gramáží ve světle hnědé povrchové úpravě od značky Urban Classics, kterou díky slevě koupíš za 799 korun. Tímto kouskem nikdy nic nezkazíš.

Urban Classics
Zdroj: Queens

Urban Classics NY Homage Hoodie 1 559 Kč

U značky Urban Classics chvíli zůstaneme, jelikož v online obchodě Queens má bohaté zastoupení. V tomto případě jde o černou mikinu, která vzdává hold městu New York prostřednictvím několika grafických motivů na rukávech i na přední straně nápisem „Five Boroughs“.

Urban Classics
Zdroj: Queens

Adidas Originals Neuclassics Hoodie 1 799 Kč

Pokračujeme mikinou z dílen sportovního giganta Adidas Originals, který v rámci kolekce s titulem Neuclassics představil i tuto světlou verzi s kapucí a charakteristickými třemi proužky na levém rukávu po vzoru retro sportovních souprav. Pokud se ti tento minimalistický design líbí, připrav si 1 799 korun.

Adidas Originals
Zdroj: Queens

Nike Solo Swoosh Fleece Crewneck 2 069 Kč

Jen o něco dražší je světle žlutý crewneck s vyšitým podpisem společnosti Nike na přední straně. Lehký model má rovný střih s mírně spadlými rameny a je vyroben ze 100% bavlny.

Nike
Zdroj: Queens

Lacoste Logo Sweatshirt — 3 229 Kč

V produktovém portfoliu online obchodu Queens najdeš také legendární francouzskou značku Lacoste, která zahájila svou historii na tenisových kurtech a dnes je hvězdou každodenních outfitů. Co říkáš na tuto tmavě červenou mikinu bez kapuce s vyšitým logem krokodýla na přední straně? Cena po slevě je férová.

Lacoste
Zdroj: Queens

PLEASURES Rhinestone Impact Hoodie — 3 359 Kč

Pokud jsi fanouškem streetwearu, brand PLEASURES určitě znáš, pokud ne, je nejlepší čas to napravit. Podívej, jak skvěle vypadá klasická šedá mikina s nápisem značky, který je vyroben ze třpytivých kamínků. K dispozici je také černá verze za stejnou cenu.

PLEASURES
Zdroj: Queens

Nike Tech Fleece Reimagined 1/2 Zip Top 3 799 Kč

Pokud hledáš něco se sportovnějším vzhledem, máme pro tebe tip v podobě mikiny z materiálu tech fleece od společnosti Nike. Model v šedé barvě má ​​perfektní střih, a pokud ti bude teplo, stačí, když si rozepneš zip do poloviny těla.

Nike
Zdroj: Queens

PLEASURES Onyx Zip-Up Hoodie 3 959 Kč

V aktuální kolekci značky PLEASURES jsme našli i tento nepřehlédnutelný světle zelený model mikiny s kapucí se zapínáním na zip, kterých není v nabídce tolik jako provedení přes hlavu. Baví nás také kontrastní nápis.

PLEASURES
Zdroj: Queens

Lacoste Logo Half Zip-Up Sweatshirt 3 999 Kč

Svítit na stovky metrů budeš i v tomto nádherném růžovém modelu s vyšitým logem Lacoste na přední straně. Mikina má standardní střih, zapínání na zip po hrudník a je vyrobena ze 100% bavlny, díky čemuž je velmi příjemná na těle.

Lacoste
Zdroj: Queens

Lacoste Monogram Sweatshirt — 4 859 Kč

I poslední dnešní tip prošel rukama designérů ikonické francouzské značky Lacoste. V tomto případě jde o sportovní vintage mikinu s monogramem i logem krokodýla, kterou oživíš každý svůj outfit. Cena je 4 859 korun včetně doručení.

Lacoste
Zdroj: Queens

Mikiny pro ženy

Daily Paper Poppy Hoodie 1 279 Kč

Ženskou část seznamu otevíráme jednoduchou mikinou od značky Daily Paper, která má na přední straně tonální grafiku a vypadá skvěle. Cena po slevě je super.

Daily Paper
Zdroj: Queens

GAP French Terry Logo Polo Sweatshirt — 1 599 Kč

Poněkud netradiční je mikina ve střihu polokošile od značky GAP, která již na první pohled působí velice luxusně. Je vyrobena z bavlny a kromě zelené varianty je v prodeji také růžový model za stejnou cenu.

GAP
Zdroj: Queens

Adidas Originals Neuclassics Tracktop 1 899 Kč

Designérský tým společnosti Adidas Originals myslel při tvorbě kolekce Neuclassics také na ženy a výsledkem je kromě jiných produktů tato sportovní mikina ve zkráceném střihu s charakteristickými prvky značky včetně tří proužků a vintage loga.

Adidas Originals
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Logo Hoodie — 2 390 Kč

Carhartt WIP je nesmrtelná klasika, na kterou se můžeš spolehnout, a to platí i u tohoto basic kousku s vyšitým logem značky na přední straně. Unisex model může být ve tvém šatníku za 2 390 korun.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Class of 89' Hoodie  3 350 Kč

Plný počet bodů udělujeme i poslednímu modelu v seznamu, který se pyšní logem Carhartt WIP. Tmavě modrá mikina v unisex střihu má atraktivní potisk z obou stran a snadno ji sladíš s čímkoli ze svého šatníku. Cena je 3 350 korun.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens
prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v internetovém obchodě Queens
Domů
Sdílet
Diskuse