Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
22. června 2024 v 11:52
Čas čtení 0:29
Ella Petrová

Miluješ Ruži pre nevestu? Voyo nově zpřístupnilo první řadu této show

Miluješ Ruži pre nevestu? Voyo nově zpřístupnilo první řadu této show
Zdroj: TV Markíza (Ruža pre nevestu)
FILMY A SERIÁLY ČESKO REALITY SHOW SLOVENSKO VOYO
Uložit Uložené

Druhá řada této vztahové reality show byla letos naprostým hitem. Fanoušci a fanynky se chtěli zpětně podívat i na první sérii. To jim české Voyo nyní umožnilo.

Slovenský pořad Ruža pre nevestu velmi bavil i české publikum, proto není náhodou, že vzniká už i tento formát pro Česko. Mimo jiné však lidé chtěli zhlédnout i první řadu této poměrně kontroverzní show a teď už mohou.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš letní filmy? KVÍZ: Jak dobře znáš letní filmy? 20. června 2024 v 8:00

Voyo divákům a divačkám splnilo jejich velké přání a zpřístupnilo na své platformě i celou první řadu. Tam se představí bohatý a charismatem oplývající podnikatel Tomáš Tarr, který si z 18 krásných žen nakonec vybere svou vyvolenou. Při jeho cestě nebude chybět romantika a velké množství emocí.
 
První série pořadu se natáčela v Turecku, druhá pak v prostředí exotické Srí Lanky. V ní se představil podnikatel Radko Urbanyak. Reality show se po několika letech vrací i do Česka pod názvem The Bachelor. Od začátku roku probíhá casting.

 

Domů
Sdílet
Diskuse