Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2024 12:56
Čas čtení 0:40
Veronika Ábelová

Do Česka se vrací seznamovací reality show, naposledy běžela v roce 2007. Stále se můžeš přihlásit

Do Česka se vrací seznamovací reality show, naposledy běžela v roce 2007. Stále se můžeš přihlásit
Zdroj: Freepik/@pressphoto/volně k užití
FILMY A SERIÁLY REALITY SHOW
Uložit Uložené

V roce 2007 Nova vysílala reality show Vem si mě! Ta se teď vrací pod názvem The Bachelor. Přihlásit se do castingu můžeš i ty.

Reality show spočívá v tom, že si mladý milionář vybírá nevěstu z několika dívek, které jsou ubytovány společně ve vile. Dívky postupně ze soutěže vypadávají. Celá reality show se točí v luxusním prostředí.

Doporučeno
Na Netflixu je úspěšné historické drama, kterému vévodí trio oblíbených hereček Na Netflixu je úspěšné historické drama, kterému vévodí trio oblíbených hereček 24. ledna 2024 10:10

The Bachelor poprvé vysílala americká stanice ABC v roce 2002, která tento rok vysílá už 28. sérii. TV Nova reality show Vem si mě! odvysílala na podzim roku 2007, kdy ji sledovalo v průměru přes 1,5 milionu lidí. Soutěž měla devět dílů a vyhrála ji Barbara Kautmanová, kterou si vybral milionář Michal Červín.

Slovenská Markíza tuto reality show vysílala v roce 2006 jako Nevestu pre milionára. Televize romantickou reality show vrátila na obrazovky minulý rok na jaře pod názvem Růža pre nevestu, která se natáčela v Turecku. Momentálně Markíza chystá druhou řadu, která se bude točit na Srí Lance.

Doporučeno
Nejlepší sušenky na světě: Česko bodovalo díky dvěma dobrotám Nejlepší sušenky na světě: Česko bodovalo díky dvěma dobrotám 20. ledna 2024 8:01

Reality show se tak vrací do Česka po několika letech i s novým názvem The Bachelor. Od začátku nového roku probíhá casting, do kterého se můžeš přihlásit i ty. Jedinou podmínkou je, že už ti bylo 18 let. 

Domů
Sdílet
Diskuse