Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
včera 30. června 2024 v 17:30
Čas čtení 0:25
Barbora Fábryová

Nike údajně provozuje tajné webové stránky. Cristiano Ronaldo si na ní vybírá oblečení

SPORT CRISTIANO RONALDO NIKE
Uložit Uložené

Přední světoví sportovci si údajně vybírají oblečení na tajné stránce značky Nike.

Bývalý brankář Manchesteru United, West Bromwiche a Watfordu Ben Foster ve svém podcastu přiblížil zákulisí smluv sportovců se světovými oděvními značkami, informuje DailyMail.

Doporučeno
How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok 28. června 2024 v 8:00

Foster tvrdí, že sportovci jako Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé a LeBron James, které sponzoruje společnost Nike, mají tajné webové stránky, kde si mohou objednat prakticky cokoli.

„Existuje tajná webová stránka pro sportovce sponzorované společností Nike, kde mají své vlastní přihlašovací údaje. Na svých účtech mají vysoký kredit a mohou si objednat v podstatě cokoli,“ řekl.

Doporučeno
Vercetti: Léčebna mi nechala jizvy na duši a už bych se tam nevrátil. Závislost na prášcích je horší než tvrdé drogy Vercetti: Léčebna mi nechala jizvy na duši a už bych se tam nevrátil. Závislost na prášcích je horší než tvrdé drogy 29. června 2024 v 10:00

Podle deníku má Cristiano Ronaldo se společností Nike doživotní smlouvu. Podepsal ji v roce 2016. Kromě oblečení zdarma prý od společnosti dostává v přepočtu stovky milionů korun ročně.

ronaldo
Zdroj: Flickr / karsten stalpaert/volně k užití
Domů
Sdílet
Diskuse