Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2024 v 9:54
Čas čtení 0:42
Ilona Hobzová

Na Netflix míří nová letní komedie s Bárou Polákovou

Na Netflix míří nová letní komedie s Bárou Polákovou
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILM NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Začaly letní prázdniny a Netflix podle toho zařazuje do programu některé novinky.

Už 3. července totiž oblíbená streamovací platforma nabídne komedii Prázdniny s Broučkem, která měla premiéru letos v dubnu. Ve filmu Jiřího Matouška si zahráli Barbora Poláková, Lukáš Příkazký, Michal Isteník, Tomáš Jeřábek, Pavel Zedníček nebo Pavel Nový.

Doporučeno
Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem 1. července 2024 v 13:00

Kdo by někdy nechtěl vyrazit na rodinnou dovolenou krásným červeným karavanem po dědovi? Bára Poláková coby dobrodružná máma dvou dětí a nadšená food blogerka řekne této výzvě ano. Její manžel, kterého si zahrál Lukáš Příkazký, dobrodružné nadšení ani trochu nesdílí. Ale když máme vedle sebe někoho, koho máme rádi, je úplně jedno, kde zrovna jsme. Celá rodina proto nakonec vyrazí na letní dovolenou k moři obytňákem. A přesto, že je Jadran doslova na dosah, se cesta může pořádně protáhnout.

Pro režiséra Jiřího Matouška šlo o první celovečerní film. A recenze na jeho debut nejsou vůbec špatné. Na ČSFD získal od diváků a divaček 65 procent. 

Doporučeno
Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat 28. června 2024 v 10:52

Prázdniny s Broučkem jsou veskrze pohodová jednohubka a letní (byť premiéra proběhla v dubnu) oddychovka v jednom. Snímek sice nijak nepřekvapí, ale rozhodně vůbec neurazí ani neznechutí, což není u českých komedií pravidlem,“ stojí v jedné z recenzí.

Domů
Sdílet
Diskuse