Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2024 v 11:42
Čas čtení 0:37
Karolína Uličná

ŽEBŘÍČEK: Po prvním kole lidé na EURO nejlépe hodnotí Slováky. Jak jsou na tom Češi?

ŽEBŘÍČEK: Po prvním kole lidé na EURO nejlépe hodnotí Slováky. Jak jsou na tom Češi?
Zdroj: TASR/Martin Baumann, Instagram/@skysports
SPORT ČESKO EURO 2024 FOTBAL SLOVENSKO
Uložit Uložené

Po vítězství nad Belgií je v čele Slovensko.

Britský sportovní kanál Sky Sports zveřejnil na Instagramu po prvním kole fotbalového šampionátu žebříček založený na hodnocení čtenářů a čtenářek. Po vítězství nad Belgií výsledkem 1:0 je v čele s velkým náskokem Slovensko.

Doporučeno
Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá 18. června 2024 v 15:00

Na druhém místě skončilo Rumunsko. Zatímco Slovensko má v tabulce hodnocení 7,94 z 8 možných, Rumunsko má 6,94. Třetí je Gruzie (hodnocení 6,89), čtvrté Německo (6,59). Česká fotbalová reprezentace se nachází na sedmém místě s hodnocením 6,33.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

Fotbalisté Slovenska si prvním gólem na mistrovství Evropy proti Belgii připsali důležité tři body. Postaral se o to Ivan Schranz v sedmé minutě zápasu. Podle portálu Flashscore je zatím nejlépe hodnoceným hráčem Slovenska brankář Martin Dúbravka.

Doporučeno
V Česku už brzy otevře třetí pobočka Popeyes V Česku už brzy otevře třetí pobočka Popeyes 19. června 2024 v 11:11

Česko naopak úvodní zápas prohrálo, když podlehlo Portugalsku 1:2. Nejlépe hodnoceným hráčem národního mužstva je podle zmíněného portálu právě střelec gólu Lukáš Provod. Další zápas čeká naše fotbalisty v sobotu 22. června, od 15:00 změří síly s Gruzií. 

Domů
Sdílet
Diskuse