Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2024 v 14:19
Čas čtení 0:43
Karolína Uličná

Hawk Tuah opět válcuje TikTok. Objevila se na stagi během koncertu slavného country zpěváka

ZAJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

Dívka z virálního videa si současnou pozornost a slávu užívá plnými doušky.

Americký country zpěvák Zach Bryan měl o víkendu koncert v Nashvillu ve státě Tennessee. Na pódiu však nebyl sám. Fanoušky a fanynky překvapil, když na pódium vběhla velmi aktuální „tiktoková hvězda“. Jedná se o takzvanou Hawk Tuah girl.

Doporučeno
Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem 1. července 2024 v 13:00

Bryan a třiadvacetiletá Hailey Welch zpívali do společného mikrofonu a předvedli jeho hit Revival. Bryan je v USA velkou hvězdou. Svědčí o tom čísla, která má na YouTube. Právě píseň, která zazněla na koncertě, má přes 22 milionů zhlédnutí. Na 66. ročníku udílení cen Grammy byl Bryan nominován ve třech kategoriích a v roce 2023 jeho čtvrté album debutovalo na prvním místě amerického žebříčku Billboard 200.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Zach Bryan Archive (@zachbryanarchivee)

Virální dívka Hawk Tuah se proslavila v červnu tím, že během rozhovoru napodobovala plivance. „Co každého muže v posteli přivádí k šílenství?“ zeptali se influenceři z televizního kanálu Tim and Dee dívky a její kamarádky před barem. Její odpověď, doprovázená zvukem plivnutí, mnohé překvapila a pobavila. „Musíš na to plivnout, víš, co tím myslím?“ řekla a zřejmě netušila, že se stane přes noc virální hvězdou.

Domů
Sdílet
Diskuse