Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2024 v 15:02
Čas čtení 1:41
Veronika Ábelová

Fanoušci se bojí o Jennifer Aniston. Herečka má za sebou údajně další zákrok

Fanoušci se bojí o Jennifer Aniston. Herečka má za sebou údajně další zákrok
Zdroj: Getty Images
ZDRAVÍ JENNIFER ANISTON
Uložit Uložené

Všichni stárneme a někteří lidé si od vrásek a náznaků stáří pomáhají plastickými úpravami. Jedním z nich je i známá herečka Jennifer Aniston, kterou si všichni pamatujeme jako Rachel z Přátel.

Herečka se čerstvě objevila na akci k seriálu The Morning Show, kde se fanoušci pozastavili nad jejím obličejem. Na Aniston byly viditelné velké kruhy pod očima, které dodávaly jejímu výrazu zvláštní dojem. Herečka navštívila kliniku plastické chirurgie naposledy se svou kolegyní a kamarádkou Sandrou Bullock v Connecticutu na konci března tohoto roku, což vyvolalo jisté spekulace.

Doporučeno
„Dvě trochu delší prsa a takových emocí.“ Veronika Arichteva se s humorem postavila k útoku na svou fotku „Dvě trochu delší prsa a takových emocí.“ Veronika Arichteva se s humorem postavila k útoku na svou fotku 4. června 2024 v 13:02

Klinika, kterou herečka navštívila, by se měla zaměřovat na facelifty, plastiky nosu, botox a další injekční přípravky. Odbornice na toto téma Rosie Osborne sdělila magazínu Daily Mail, že Aniston pravděpodobně využila radiofrekvenční ošetření a botox, aby její pleť vypadala hladce a svěží. „Jennifer vypadá skvěle. Mohu zaručit, že provedla nějaké vylepšení na úpravu rysů obličeje v kombinaci s neinvazivními ošetřeními obličeje,“ řekla Osborne.

„Podle mého názoru bylo provedeno konturování obličeje pro svěží vzhled pod očima, a to pomocí gelu s kyselinou hyaluronovou. Stejně jako botox na zvlněné svaly, aby se jemně pozvedlo obočí,“ pokračovala odbornice a dodala, že Aniston využila radiofrekvence a mikrojehlování, aby pozdvihla, zpevnila a zjemnila texturu pleti. Osborne také zmínila, že dobrý vzhled pleti jde ruku v ruce se zdravou stravou a životním stylem.

Fanoušci se ale o vzhled Aniston bojí a mají pocit, že už je to příliš. „Miluji Jen, ale na těchto fotkách nevypadá nejlépe. S její tváří se děje něco divného, zvlášť pod očima,“ napsal do diskuze pod článkem v Daily Mailu jeden z fanoušků. „Její posedlost plastickou chirurgií zašla příliš daleko, je smutné to vidět,“ uvedl další ze čtenářů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

V roce 2015 v rozhovoru pro Harper's Bazaar Australia řekla, že je jí líto žen, které pociťují tlak na to, aby zůstávaly mladé. Aniston také řekla, že výsledek je nakonec opačný a že se tak dokázala poučit ze svých chyb. Místo toho si vychvalovala výhody injekcí peptidů, což jsou řetězce molekul nazývané aminokyseliny. Dále také high-tech ošetření pleti, jehož součástí je například laser, který působí jako druh nechirurgického faceliftu. V dalších letech potom zmínila, že má ráda lasery a ultrazvukové ošetření obličeje, které napíná pokožku zevnitř. Mimo to má také plastiku nosu.

To, že Jennifer Aniston podstoupila nějakou úpravu obličeje, je viditelné. I když je v Hollywoodu větší tlak na to, aby byl vzhled filmových hvězd svěží, nemělo by se to dostat do bodu, kdy se to s různými úpravami přehání. Všeho moc totiž může někdy škodit.

Domů
Sdílet
Diskuse