Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2024 v 13:02
Čas čtení 1:36
Veronika Ábelová

„Dvě trochu delší prsa a takových emocí.“ Veronika Arichteva se s humorem postavila k útoku na svou fotku

„Dvě trochu delší prsa a takových emocí.“ Veronika Arichteva se s humorem postavila k útoku na svou fotku
Zdroj: 3v1/ propagační materiál
OSOBNOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Sociální sítě jsou přímo terčem pro hatery, kteří chtějí vyjadřovat své občas dost nemístné názory. Jedním z nich je i manželka herce Filipa Blažka, která se vyjádřila k fotce Veroniky Arichtevy.

Veronika Arichteva společně se zpěvačkou Martinou Pártlovou vytváří oblečení pod značkou 3v1, která je velmi populární. Při představení nového kousku na Instagramu, kterým jsou letní šaty s výstřihem, se ale dočkala ošklivého komentáře od Jolany Blažkové, manželky známého herce Filipa Blažka.

„Tvl, ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ napsala na Instagramu. Co ale možná netušila, je, že tuto zprávu poslala přímo Arichtevě do soukromé zprávy. Ta se následně rozhodla zprávu nasdílet na své sociální sítě.

V reakci na svém Instagramu ve stories nejprve Arichteva napsala, že „hejt není názor, ty drndo!“, následně však vytvořila samostatný příspěvek, v němž se k útoku na svou osobu vyjádřila ještě obšírněji.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

„Dvě trochu delší prsa a takovejch emocí. Měla jsem se ozvat? Měla! Nevím, proč by si měl kdokoliv nechat líbit útok na svou postavu, život, práci, děti... Od kohokoliv. To jsou hranice. Moje. Snad i vaše. Body shaming není v pořádku, hejt není v pořádku,“ napsala v popisku. „V pořádku je chovat se k druhejm tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám. A případně si pod tyhle naše nový peckový šaty vzít horní díl plavek,“ uvedla herečka.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30

Na Instagramu se pak Arichtevě dostalo velké vlny podpory. „A to neviděla Jolana moje dva šumavský chleby,“ vyjádřila se například s humorem i její kamarádka Martina Pártlová. Podporu vyjádřili i další. „A já si zrovna řekla u této fotky, jak ti závidím, že můžeš běhat bez podprdy. Zvláštní ty úhly pohledu. Filipa je mi tedy líto, tohle bych nečekala. Udělala jsi správně, vše má své hranice,“ vzkázala Arichtevě herečka Mahulena Bočanová. Pod příspěvkem se vyjádřil i herec David Gránský: „Z cyklu: Jenom vyjadřuji svůj názor, na to mám přece právo! Když se drzost a nevymáchaná huba schovávají za upřímnost a otevřenost. Úcta a respekt se vytrácí.“

Jolana Blažková.
Jolana Blažková. Zdroj: tv.nova.cz/ Instagram J. Blažkové/ volně k užití

A co na to Jolana Blažková? Tu to podle jejího vyjádření pro VIPstar rozhodně nemrzí. Podle jejích slov by Arichteva měla vyhledat pomoc plastického chirurga. Přiznala však, že svůj názor podala ošklivým způsobem. „Proč bych nemohla vyjádřit svůj názor. Ten názor byl ošklivý, přiznávám, ale byl namístě. Já mám taky odkojené dvě děti a mám po operaci prsou. Tak ať si to udělá, když má na to stavět baráky,“ řekla a doplnila, že to nemyslí zle a nechce tím nikomu ubližovat. Z jejího chování to tak ale rozhodně nepůsobí. Nikdy totiž nevíš, komu nevyžádané rady, komentáře a názory ublíží.

Doporučeno
Sofian Medjmedj: Mám odpor k násilí, chci šířit lásku. Píšou mi třináctileté holky, že je mám potrestat Sofian Medjmedj: Mám odpor k násilí, chci šířit lásku. Píšou mi třináctileté holky, že je mám potrestat 1. června 2024 v 10:00
Domů
Sdílet
Diskuse