Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2024 v 6:57
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jiří Procházka v boji o pás UFC padl. Pereira ho kopem do hlavy poslal k zemi a ubil jej

VIDEO: Jiří Procházka v boji o pás UFC padl. Pereira ho kopem do hlavy poslal k zemi a ubil jej
Zdroj: poskytnuto managementem Jiřího Procházky
SPORT BOJOVÉ SPORTY JIŘÍ PROCHÁZKA MMA UFC
Uložit Uložené

V neděli ráno se Jiří Procházka utkal v odvetě se šampionem UFC Alexem Pereirou. Získat zpátky titul se však českému samurajovi nepodařilo.

První kolo si na svou stranu jasně připsal Pereira. Ten zpočátku Procházku okopával a uštědřil mu i několik tvrdých úderů. Český bijec však šel odhodlaně kupředu a údery se snažil vracet. V poslední sekundě prvního kola boje ho poslal Pereira tvrdým úderem k zemi.

Doporučeno
How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok 28. června 2024 v 8:00

Během přestávky se Procházka dokázal zotavit a boj pokračoval. V prvních sekundách druhého kola však přišel zvrat. Pereira trefil Procházku tvrdým kopem do hlavy, po kterém šel bývalý šampion k zemi, kde jej Brazilec zasypal salvou úderů a rozhodčí zápas ukončil.

Alex Pereira výhrou nad Procházkou prodloužil svou sérii vítězství na čtyři v řadě. Za svou MMA kariéru zatím posbíral 11 výher a jen dvě porážky. Jiří Procházka má za sebou už 30 výher a jen pět proher. Spolu se naposledy utkali loni v listopadu, kdy rovněž zvítězil Pereira v druhém kole.

Doporučeno
KVIFF: Den první. Jaký byl zahajovací film festivalu a na co dalšího se těšit? KVIFF: Den první. Jaký byl zahajovací film festivalu a na co dalšího se těšit? 29. června 2024 v 11:30
Domů
Sdílet
Diskuse