Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2024 v 12:28
Čas čtení 0:30
Barbora Fábryová

Slovenský bojovník MMA Martin Buday vyhrál zápas proti bývalému šampionovi UFC

SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA UFC
Uložit Uložené

O výsledku zápasu rozhodli bodoví rozhodčí.

Slovenský bojovník MMA Martin Buday zvítězil na turnaji UFC 303 v Las Vegas nad Andrejem Arlovským, bývalým šampionem těžké váhy. Buday zvítězil na body a vylepšil svoji celkovou bilanci na 14:2. Po tomto zápase má na kontě jednu prohru a pět vítězství v UFC, informuje Sportnet.sk.

Doporučeno
VIDEO: Jiří Procházka v boji o pás UFC padl. Pereira ho kopem do hlavy poslal k zemi a ubil jej VIDEO: Jiří Procházka v boji o pás UFC padl. Pereira ho kopem do hlavy poslal k zemi a ubil jej 30. června 2024 v 6:57

Zápas trval všechna tři kola a o Budayově vítězství rozhodli dva ze tří bodových rozhodčích. Rozhodčí v kleci však musel bojovníky během zápasu několikrát napomenout. Na zápas několikrát negativně reagovali i fanoušci, kteří bučeli a dávali najevo, že se jim nelíbí, že se zápas odehrává u pletiva.

Český bojovník Jiří Procházka měl na stejném turnaji hlavní zápas, ale v zápase o titul UFC padl. V odvetě se šampionem UFC Alexem Pereirou prohrál poté, co ho Brazilec poslal k zemi kopem do hlavy.

 

Domů
Sdílet
Diskuse