Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2024 v 12:26
Čas čtení 1:14
Veronika Ábelová

První záběry ze dvojky Vyšehradu! Lavi si tentokrát zakope okresní přebor

První záběry ze dvojky Vyšehradu! Lavi si tentokrát zakope okresní přebor
Zdroj: Vyšehrad 2/ propagační materiál
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY
Uložit Uložené

Už příští rok na jaře bude mít premiéru oblíbená komedie plná humoru a fotbalu. Natáčení dvojky Vyšehradu je v plném proudu.

Lavi se vrací na hřiště a s ním i další známé tváře z prvního dílu. Opět se objeví jeho agent v podání Jakuba Prachaře, předseda Ondřej Pavelka a trenér FK Slavoj Vyšehrad Jiří Ployhar. Druhý díl přinese i spoustu nových tváří, jako je Lukáš Vaculík, Filip Březina, Adam Ernest nebo Jakub Děkan. Jak už naznačil protagonista filmu, bude se zřejmě na co těšit.

„Jedničkou jsme nastavili laťku vysoko a jsme si vědomi toho, že musíme být ještě lepší, takže k tomu tak přistupujeme. A zatím to vypadá, že se diváci budou opravdu hodně smát. Stejně jako se my smějeme na place,“ prozradil Jakub Štáfek.

Jak řekl sám Štáfek, pauzu od „toho blonďatého debila“ si dal rád, ale už se mu začalo stýskat. V novém díle se Lavi objeví po boku řady nových jmen, mezi která patří i nové ženské role a známí sportovci. „Na natáčení jsou i noví herci, ale jinak je na place vlastně stejná parta a stejně skvělá zábava jako minule,“ popsal situaci na place filmový syn Laviho Jakub Jenčík. První dny natáčení probíhaly na hřišti na severu Čech u obce Bořislav.

Doporučeno
Štvou tě předražené hipster sekáče? Našli jsme nejlepší second handy v Ústí, kde pořídíš bavlněné košile i kousky za 10 korun Štvou tě předražené hipster sekáče? Našli jsme nejlepší second handy v Ústí, kde pořídíš bavlněné košile i kousky za 10 korun 9. července 2024 v 8:00
Doporučeno
Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym 8. července 2024 v 15:50
Doporučeno
Chceš se pořádně bát? Do kin míří nejlépe hodnocený horor roku. Zahrál si v něm Nicolas Cage Chceš se pořádně bát? Do kin míří nejlépe hodnocený horor roku. Zahrál si v něm Nicolas Cage 8. července 2024 v 13:02

Režie se opět ujal Martin Kopp společně s Jakubem Štáfkem. Autorem scénáře je potom Tomáš Vávra. „Vyšehrad vyrábíme jako lék do dnešní příliš korektní doby. Máme trochu obavu, že by se mohlo stát, že se doba stane ještě korektnější a že se takovéto filmy třeba jednou zakážou a nebudou se moct tvořit. Humor nás spojuje a dává nám potřebný životní nadhled. Proto je Vyšehrad tak důležitý. A proto jej děláme s tak obrovským nasazením sil, energie a prostředků,“ dodal producent snímku Ctibor Pouba.

Po úspěšném Vyšehradu: Fylm, který v kinech vidělo přes 700 tisíc lidí, čeká herce celkem 33 natáčecích dnů v Ústeckém kraji, okolí Prahy i zahraničí. Natáčení by mělo probíhat do poloviny září a premiéru bude mít dvojka Vyšehradu na jaře 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse