Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. července 2024 v 9:27
Čas čtení 0:45
Ondřej Mrázek

Wake up, Eminem dropnul nové album. První reakce jsou nadšené

Wake up, Eminem dropnul nové album. První reakce jsou nadšené
Zdroj: Shady Records / Aftermath Entertainment / Interscope Records
HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Eminem bere posluchače ve svém albu The Death of Slim Shady na poslední psycho výlet.

„Coup de Grâce“ neboli rána z milosti, přesně takovou metaforickou ránu uštědřil legendární rapper Eminem svému alter egu Slimu Shadymu ve svém nejnovějším (celkově již 12.) albu The Death of Slim Shady (Coup de Grâce). To vyšlo v pátek 12. července a první ohlasy jsou na něj zatím velice pozitivní. Než však dorazí detailní úmrtní list (v tomhle případě naše recenze), máme pro tebe pár rychlých tipů na poslech.

Doporučeno
Do Prahy přijela devadesátková pouť. Přivezli ji Black Eyed Peas (Reportáž) Do Prahy přijela devadesátková pouť. Přivezli ji Black Eyed Peas (Reportáž) 11. července 2024 v 13:00
Doporučeno
Smutná zpráva pro hvězdu Yellowstonu. Pokračování jejího velkolepého filmu bylo odloženo na neurčito Smutná zpráva pro hvězdu Yellowstonu. Pokračování jejího velkolepého filmu bylo odloženo na neurčito 11. července 2024 v 14:31
Doporučeno
První záběry ze dvojky Vyšehradu! Lavi si tentokrát zakope okresní přebor První záběry ze dvojky Vyšehradu! Lavi si tentokrát zakope okresní přebor 11. července 2024 v 12:26

Evil

V této písni Eminem probírá témata jako závislost na pervitinu, násilí na nevlastním otci, boj s vnitřními démony a další. Skladba evokuje jeho dřívější tvorbu.

Tobey (feat. Big Sean and BabyTron)

Tobey Maguire může nyní umřít s pocitem, že „to dokázal“, protože Eminem po něm pojmenoval skladbu. Tenhle uvolněný hiphopový beat rozhodně lze označit za real superhero sh*t.

Somebody Save Me

Jako velké finále si rapper nechal hluboce osobní životní zpověď, která zahrnuje několik vzkazů jeho dceři Hailie Jade Scott. Text i hudba budou jistě rezonovat nejen u otců, ale i u všech ostatních.

Dej nám mezitím vědět, která skladba baví nejvíc tebe. A připomínáme, že kompletní recenzi na našem webu a Instagramu najdeš v nejbližších dnech.

Domů
Sdílet
Diskuse