Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2024 v 14:31
Čas čtení 0:56
Veronika Ábelová

Smutná zpráva pro hvězdu Yellowstonu. Pokračování jejího velkolepého filmu bylo odloženo na neurčito

Smutná zpráva pro hvězdu Yellowstonu. Pokračování jejího velkolepého filmu bylo odloženo na neurčito
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY KEVIN COSTNER
Uložit Uložené

Po prvním díle Horizont: Americká sága, který u diváků zájem příliš nevzbudil, se Kevin Coster a New Line Cinema rozhodli premiéru druhého dílu přeložit. Kdy pokračování vstoupí do kin, zatím není jasné.

První díl z hlediska návštěvnosti moc „nevybouchl“, byť si jeho kvality většina diváků pochvaluje. Sám Kevin Costner do prvního dílu vložil z vlastní kapsy nemálo peněz a už teď je jasné, že se mu asi jen tak nevrátí. Costnerova produkční společnost i distribuční partner New Line Cinema se navíc čerstvě rozhodli, že poskytnou více času na rozšíření publika prvního filmu a druhý díl tak do kin 16. srpna nevstoupí.

Doporučeno
Devatenáctiletý Brit zmizel na Tenerife beze stop. Jeho matce teď chodí děsivé zprávy, záhadu sleduje celý svět Devatenáctiletý Brit zmizel na Tenerife beze stop. Jeho matce teď chodí děsivé zprávy, záhadu sleduje celý svět 10. července 2024 v 16:00
Doporučeno
Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym 8. července 2024 v 15:50
Doporučeno
Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel 11. července 2024 v 7:00

Součástí pokusu, aby si diváci první díl oblíbili, bude i zveřejnění filmu na placených streamovacích platformách a později také předplatitelům na Maxu. K přeložení premiéry očekávaného pokračování se ostatně vyjádřilo New Line Cinema takto: „Territory Pictures a New Line Cinema se rozhodly nevydat 16. srpna Horizont: Kapitola 2, aby divákům poskytly větší příležitost objevit v nadcházejících týdnech první díl na PVOD a MAX. Děkujeme našim partnerům za podporu, zatímco diváci objevují nový film v kinech,“ uvedl mluvčí New Line. 

Druhý díl filmu stál stejně jako ten první sto milionů dolarů a Costner nedávno naznačil, že hodlá v srpnu pokračovat v natáčení třetího dílu. Celkově by sága měla mít čtyři filmy, každý o třech hodinách. Mnozí se tak diví, proč raději projekt nevznikl jako minisérie. Kvůli své režisérské kariéře navíc slavný herec opustil i oblíbený Yellowstone, protože věřil, že diváky pohltí stejným způsobem v kinech. Zatím to tak nevypadá. Kdy další snímek dorazí, zatím není jasné, Costnerův návrat do Yellowstonu už byl mezitím definitivně vyloučen.

Domů
Sdílet
Diskuse