Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2024 v 15:36
Čas čtení 0:51
Veronika Ábelová

Romantická žádost o ruku málem skončila fiaskem. Stal se z ní virální hit

Romantická žádost o ruku málem skončila fiaskem. Stal se z ní virální hit
Zdroj: TikTok/ @beastbarbie_/ volně k užití
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

I něco tak dojemného jako žádost o ruku může skončit prstýnkem v oceánu. To se stalo i tomuto páru, který vtipný zážitek sdílel na TikToku.

Písečná pláž, krásné počasí a šum oceánu. Ideální moment na žádost o ruku. Co by se tak mohlo pokazit? Inu, dost věcí. Poté, co tiktokerka Katie Nicholson přijala žádost o ruku, totiž upustila diamantový prsten do oceánu. Nakonec vtipný incident s dobrým koncem sdílela na svém profilu.

žádost o ruku
Zdroj: TikTok/ @beastbarbie_

„Jaká horská dráha emocí... myslím, že máme být spolu,“ napsala k příspěvku. První fotka ukazuje romantický moment s jejím snoubencem Stevem, který před Katie klečí. Potom se ale rozjela pátrací akce, když prsten s diamanty nečekaně spadl do oceánu a unesly ho vlny. Snoubencům potom s hledáním pomáhali i kolemjdoucí. „Neexistuje způsob, jak ho najít. Je to oceán,“ píše Katie k jedné z několika fotek.

žádost o ruku
Zdroj: TikTok/ @beastbarbie_

Celá akce ale nakonec dopadla šťastně. Jeden z kolemjdoucích totiž diamantový prstýnek vylovil. Kromě mnoha gratulací k zásnubám dostali Katie a Steve i několik dalších komentářů. „Jestli tohle není důkaz, že vaše manželství zvládne i ty nejtěžší časy, tak pak nevím, co to je! Gratulace! Teď si tu věc nechte pojistit,“ napsal jeden z uživatelů. „Určitě to bude skvělá historka! Pro vás i pro ostatní,“ objevilo se dál v komentářích.

žádost o ruku
Zdroj: TikTok/ @beastbarbie_

Není to však poprvé, co se takový podobný incident stal. V roce 2023 se při žádosti o ruku ztratil prstýnek v písku. Žádosti o ruku na pláži zkrátka vždycky ponesou nějaké riziko.

Domů
Sdílet
Diskuse