Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2024 v 10:55
Čas čtení 0:56
Ella Petrová

Mrkni na nominace na Emmy. Nejvíce bodoval Šógun a Medvěd

Mrkni na nominace na Emmy. Nejvíce bodoval Šógun a Medvěd
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY EMMY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Medvěd a Šógun vedou! Daří se i britskému seriálu Sobík.

Cena Emmy každý rok, takže i letos, uděluje ocenění za nejlepší televizní tvorbu. Jedná se o televizní obdobu filmových Oscarů. Kdo má letos největší šanci na získání cen?

Doporučeno
Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat 16. července 2024 v 17:13

Seriál Šógun vede, nasbíral úctyhodných 25 nominací včetně té za nejlepší dramatický seriál. Psali jsme o něm třeba tady. Nominaci na nejlepší komediální seriál získal Medvěd, který pojednává o mladém šéfkuchaři. Šógunu je v celkovém počtu nominací v patách, obdržel jich totiž 23. Přečti si náš rozhovor s herci z tohoto seriálu.
 

šógun
Zdroj: FX Network


Nadále se daří i seriálu v hlavní roli se Selenou Gomez Jen vraždy v budově, kterému se podařilo nasbírat 21 nominací. Kriminální seriál Temný případ – Noční krajina má pak 19 nominací. Stále se velmi daří i seriálu o královské rodině Koruna, na kontě má 18 nominací.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Nový seriál na Netflixu Sobík je taktéž velice úspěšný. Na streamovací platformě se mu dostalo velké sledovanosti, a to se pak podepsalo i na nominacích, kterých získal 11.
 

sobík
Zdroj: Netflix


V kategorii nejlepší herečky v dramatickém seriálu se střetnou Jennifer Aniston (The Morning Show), Carrie Coon (Pozlacený věk), Maya Erskine (Mr. and Mrs. Smith), Anna Sawai (Šógun) a Imelda Staunton (Koruna).
 
Na cenu nejlepšího herce v dramatickém seriálu pak byli nominováni Idris Elba (Únos letadla), Donald Glover (Mr. and Mrs. Smith), Walton Goggins (Fallout), Gary Oldman (Slow Horses), Hirojuki Sanada (Šógun) a Dominic West (Koruna).

Doporučeno
Toto jsou tři nejvíce kontroverzní oscarové výhry a situace v historii Toto jsou tři nejvíce kontroverzní oscarové výhry a situace v historii 18. července 2024 v 9:15

Kompletní nominace ve všech kategoriích najdeš tady.
 
Letos se jedná již o 76. ročník, slavnostní ceremoniál proběhne 15. září.

Domů
Sdílet
Diskuse