Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2024 v 16:00
Čas čtení 3:23
Ondřej Mrázek

Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech?

Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech?
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY MAX SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM NETFLIX
Uložit Uložené

Přinášíme přehled novinek, které v druhé polovině léta na streamovacích platformách budou podle nás stát za to.

Léto se pomalu ale jistě překlápí do své druhé poloviny a ty největší seriálové hity sezóny tak máme už buď za sebou (The Boys 4. řada), nebo v těchto dnech vrcholí (Rod draka 2. řada).

Tím ale jízda zdaleka nekončí. The show must go on, a tak si pro nás Netflix, Disney nebo Apple i na srpen přichystaly mimořádně zajímavý program. Co tě přiměje vyměnit pobyt na koupališti k válení se na gauči před obrazovkou?

Doporučeno
Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta 30. července 2024 v 13:00
Doporučeno
Turista Svaťa cestuje z Brna do Austrálie po zemi. „Tálibánců jsem se nebál. Spaní většinou sháním až po setmění,“ říká Turista Svaťa cestuje z Brna do Austrálie po zemi. „Tálibánců jsem se nebál. Spaní většinou sháním až po setmění,“ říká 28. července 2024 v 8:00
Doporučeno
Marvel má před sebou nejdůležitější víkend roku. Může Deadpool zachránit MCU? Marvel má před sebou nejdůležitější víkend roku. Může Deadpool zachránit MCU? 26. července 2024 v 17:00

Netflix

Umbrella Academy – 4. řada (8. srpna)

Populární komiksový seriál od Netflixu si nakonec zvládl dojít až do své čtvrté a závěrečné řady, která byla ještě navíc zkrácená na pouhých šest epizod místo klasických deseti. Co nás během nich čeká?

Především velké finále pro rodinku Hargreeveových, v němž si pestrá partička sourozenců s nadpřirozenými schopnostmi i spolu s jejich přísným otcem budou muset své problémy jednou provždy vyříkat, a při tom jako už tradičně zachránit svět. Méně epizod znamená větší spád i více akce, snad to tedy doplní i pořádná dávka emocí se smysluplným zakončením.

Emily in Paris – 4. řada, část 1. (15. srpna)

V půlce srpna pak na Netflix ještě dorazí nová řada Emily in Paris s okouzlující Lily Collins v hlavní roli. Tady i díky stoupající sledovanosti a nižším nákladům na produkci rozhodně nic končit nebude, naopak.

Nová série ovšem bude trochu specifická tím, že se nebude odehrávat čistě v Paříži, ale zamíříme i do dalšího evropského města. A klasicky se přitom dočkáme dalších pracovních průšvihů, komplikovaných milostných vztahů i dechberoucích kostýmů. Jenom škoda, že druhou část si Netflix schovává až na září.

Terminator Zero – 1. řada (19. srpna)

Poslední srpnovou novinkou, která stojí za zmínku, je pak nové anime ze světa Terminátora. Tahle značka to léta zkoušela ve filmech, nikdy se jí však nepodařilo zopakovat ani komerční, ani kvalitativní úspěchy prvních dvou filmů, až se nakonec přesouvá na Netflix a to do zcela nového formátu.

Seriál má na svědomí scenárista Mattson Tomlin, který předtím psal film The Batman a byl taky nedávno najat k sepsání nového seriálu ze světa Hry o trůny. Snad tedy milovníky postapo sci-fi čeká konečně terminátoří příběh, který bude stát za to.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse