Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2024 v 7:10
Čas čtení 1:42
Veronika Ábelová

Tohle je TOP 5 míst, ve kterých bydleli filmoví hrdinové. Ubytovat se tam můžeš i ty

Tohle je TOP 5 míst, ve kterých bydleli filmoví hrdinové. Ubytovat se tam můžeš i ty
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY AIRBNB
Uložit Uložené

Snil*a jsi někdy o tom, jaké by to bylo bydlet jako Barbie nebo žít v kouzelnickém světě Harryho Pottera? To se teď může stát realitou. Airbnb nabízí ubytování přímo z filmových lokalit.

Na těchto místech si budeš připadat jako ve filmu. Airbnb nabízí filmové domy jako místa, kde se můžeš ubytovat. Dovolená nebo výlet tak nabere úplně jiný směr. No a co tam tedy najdeš?

Doporučeno
Tohle je 10 nej filmů, které nás letos v kinech ještě čekají Tohle je 10 nej filmů, které nás letos v kinech ještě čekají 2. září 2024 v 10:00
Doporučeno
Čeští dobrovolníci staví školu v Zambii. „V kempu se nám usídlili lvi, stát se tu může cokoliv,“ říkají Čeští dobrovolníci staví školu v Zambii. „V kempu se nám usídlili lvi, stát se tu může cokoliv,“ říkají 1. září 2024 v 7:00
Doporučeno
KVÍZ: Poznáš film nebo seriál s Jennou Ortegou podle jediného záběru? KVÍZ: Poznáš film nebo seriál s Jennou Ortegou podle jediného záběru? 3. září 2024 v 9:30

Jako Bella a Charlie z Twilight

Tento dům je z 30. let minulého století a najdeš ho v klidné části St. Helens v Oregonu. Už když se na dům podíváš, uvidíš, že mu nechybí pochmurná a tajemná atfosféra, jako je tomu ve filmu Twilight. Domov Charlieho a Belly Swanových skrývá pět ložnic i nábytek, který se použil přímo pro natáčení. Tím je třeba jídelní stůl, u kterého jedl Charlie. Nasávat filmovou atmosféru můžeš i na předzahrádce.  

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Xanadu Pins (@xanadu.pins)

Dětský dům Harryho Pottera

Ubytování jako vystřižené z kouzelnického světa. De Vere House se nachází v Levenhamu ve Spojeném království. V Harrym Potterovi tento dům stojí v Godrikově dole a zahlédnout jsi ho mohl*a v první části Relikvie smrti jako ten, ve kterém Harry žil v dětství. Kromě toho se k domu vztahuje spousta mýtů i duchařských povídek, takže přespání v tomto domě je trochu pro silnější povahy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený De Vere House (@officialdeverehouse)

Růžový Barbie dům v Malibu

Tohle třípatrové Airbnb nabízí pořádnou dávku růžového šílenství. Nachází se v něm parket, na kterém Barbie pořádala své večerní party, ale nechybí ani doplňky inspirované Kenem. V domě najdeš velký bazén i výhled na oceán.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Airbnb (@airbnb)

Chalupa Tonyho Starka

Pro fanoušky Marvelu je tohle královstvím. Pronajmout si můžeš chatu Tonyho Starka, kde se objevil společně s Pepper a jejich dcerou v Avengers: Endgame z roku 2019. Tohle odpočinkové sídlo se nachází ve Fairburnu v Georgii ve Spojených státech. Chata nabízí tři ložnice, koupelny, venkovní prostor i jezero.

Doporučeno
Toužíš po izolaci od okolního světa? Pronajmi si plovoucí vilu na pobřeží Austrálie Toužíš po izolaci od okolního světa? Pronajmi si plovoucí vilu na pobřeží Austrálie 15. dubna 2020 v 14:27

@jennarae64 This is your sign to rent the Stark cabin and watch Marvel movies. #starkcabin #tonystark #filmlocations #airbnb #avengers #endgame #ironman #marvel ♬ Avengers - Lethyx Nekuia

Bradavice

Představ si, že by sis mohl*a vyzkoušet jeden den jako žák nebo žákyně školy čar a kouzel v Bradavicích. To nabízí oxfordská univerzita, která v prostorách katedrály Christ Church pronajímá prostor k ubytování. Součástí jsou třílůžkové nebo dvoulůžkové pokoje a návštěvníci tak mají možnost vcítit se do studentů Nebelvíru, Mrzimoru, Havraspáru nebo Zmijozelu. Nechybí ani propletená schodiště.

Domů
Sdílet
Diskuse