Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Freshlabels.
19. srpna 2024 v 16:00
Čas čtení 2:28
Sponzorovaný obsah

Našli jsme ve slevách TOP kousky od Carhartt, Fjällräven a dalších značek. Koupíš je až o 40 % levněji

Našli jsme ve slevách TOP kousky od Carhartt, Fjällräven a dalších značek. Koupíš je až o 40 % levněji
Zdroj: Freshlabels / Refresher
MÓDA UDRŽITELNÁ MÓDA
Uložit Uložené

Baví tě udržitelná móda? Tak to by ti tyhle kousky neměly chybět ve skříni.

Vybrali jsme pro tebe kousky, se kterými potěšíš svoji módní dušičku, přírodu, a díky slevám také peněženku. Ve výběru najdeš pánské i dámské oblečení a doplňky, které vynosíš na všechny možné příležitosti. Zkrátka jestli máš rád*a značky jako je Patagonia, Carhartt nebo Fjällräven, tohle budeš milovat.

Tenisky Veja URCA CWL

Kvalitní tenisky, ve kterých prochodíš zbytek roku, si teď ulovíš za 3 190 Kč. Model od značky Veja můžeš vzít ke všemu, zároveň ale díky svítivě zelenému logu působí zajímavě. Plusem značky je nejen pohodlí a kvalita, ale také férová výroba a použití veganských materiálů. 

Veja, tenisky
Zdroj: Freshlabels
tenisky veja

Tričko Carhartt WIP S/S Gummy T-Shirt

  • 💰 500 Kč (původně 990 Kč)

Jestli miluješ značku Carhartt, přidej si do sbírky cool tričko s potiskem, které teď seženeš za necelých 700 korun. Je k dispozici v dámském i pánském provedení, oboje v černé a bílé barvě. Vyrábí se ze 100% organické bavlny, takže v něm vydržíš celý den. Střih je volnější, proto se neboj koupit svou velikost, i když ho chceš oversized.

Carhartt tričko
Zdroj: Freshlabels
tričko carhartt

Džínová košile Carhartt WIP Orlean Shirt Jac

Od značky Carhartt jsme ve výprodeji vyšťourali ještě jeden klenot, a to tuhle unisex džínovou košili z bavlny. Má zapínání na knoflíky a náprsní kapsu zdobenou logem značky. Můžeš ji nosit zapnutou, když bude večer chladnější počasí, nebo ležérně přehozenou jako doplněk outfitu.

Košile, Carhartt
Zdroj: Freshlabels
košile carhartt

Ledvinka Fjällräven Kanken Hip Pack

Ledvinka, kam si hodíš svoje každodenní musthaves, a která dokáže skvěle doplnit tvůj outfit. To je Hip Pack od švédské značky Fjällräven, jejíž stylové batůžky pobláznily celý svět. Na e-shopu Freshlabels najdeš ledvinky hned v několika barevných provedeních a koupíš je za krásných 1 200 korun.

levinka, Fjällräven Kanken
Zdroj: Freshlabels
ledvinka Fjällräven kanken

Mikina Thinking MU Methamorphosis Ivory Sweatshirt

Pokud nechceš podcenit přípravu na chladnější dny, tahle mikina by neměla ujít tvojí pozornosti. Stylově připomíná severskou módu, takže se bude skvěle hodit na podzimní hygge pohodičku, kávičky a brunche. Díky tomu, že má oversized fit a je ze 100% organické bavlny, ti zaručí perfektní pohodlí. 

mikina, móda
Zdroj: Freshlabels
mikina thinking mu

Vesta Stüssy Tiger Printed Sweater

Ve dnech, kdy se nespokojíš s džínama a basic tričkem, přes něj můžeš přetáhnout comfy vestu od kalifornské značky Stüssy. Výrazný vzor v kombinaci modré a červené zajistí, že tě nikdo nepřehlédne. Složení materiálu zahrnuje 70 % bavlny a 30 % merino vlny, což slibuje teplo a pohodlí.

vesta, Stüssy
Zdroj: Freshlabels
vesta stüssy

Sluneční brýle Komono O

Sluneční brýle od značky Komono jsou přesně ten doplněk, ke kterému ti stačí tepláky a bílé tričko. Na zajímavosti jim přidává nejen vzor, ale také nepřehlédnutelná silueta. V horní části skla je jako příjemný detail zdobí drobné logo. Zajímavostí je, že značka při výrobě brýlí využívá zbytky, aby snížila vzniklý odpad. Skla tohoto modelu jsou z bio nylonu a obroučky z acetátu.

sluneční brýle, Komono
Zdroj: Freshlabels
sluneční brýle komono

Kšiltovka Carhartt WIP Madison Logo Cap

Před sluníčkem tě skvěle ochrání také bavlněná kšiltovka Carhartt. Bude tě bavit minimalistický design s logem oblíbené streetwearové značky. Freshlabels nabízí kšiltovky v sedmi barevných odstínech. Najdeš tam černou, hnědou či béžovou klasiku, ale i svítivě růžovou.

kšiltovka, Carhartt
Zdroj: Freshlabels
kšiltovka freshlabels

Mikina Patagonia M's Synch Jacket

Fleecová mikina je musthave hlavně na podzim a v zimě. Zatím si sice užíváme letní teploty, ale když ji teď koupíš o více než tisícovku levněji, určitě si v říjnu poděkuješ. Nás zaujala unisexová rozepínací mikina od značky Patagonia, vyrobená z recyklovaného polyesterového fleecu. Má dvě boční a jednu náprsní kapsu, kam se ti vejdou všechny drobnosti, které během dne potřebuješ.

mikina, Patagonia
Zdroj: Freshlabels
mikina patagonia

 

Domů
Sdílet
Diskuse