Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2024 v 16:05
Čas čtení 0:49
Anna Vondráková

VIDEO: Travise Scotta zadržela v Paříži policie. Záběry se šíří internetem

VIDEO: Travise Scotta zadržela v Paříži policie. Záběry se šíří internetem
Zdroj: Getty Images/Rick Kern
OSOBNOSTI RAP TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Rapper byl údajně zatčen kvůli incidentu s ochrankou.

Podle prohlášení pařížské prokuratury byla do pětihvězdičkového hotelu Georges V v pátek ráno přivolána policie aby zatkla muže, „který si přezdívá Travis Scott, kvůli násilí vůči ochrance“.

Doporučeno
French Montana, Tyga nebo Separ. Na slovenský festival míří slavní rappeři, ještě stihneš koupit lístky French Montana, Tyga nebo Separ. Na slovenský festival míří slavní rappeři, ještě stihneš koupit lístky 8. srpna 2024 v 18:00
@dailymail Footage has emerged of the DRAMATIC moment Travis Scott was dragged out of the lobby of a five-star hotel in Paris and bundled into the back of a police car. The American rapper, who watched the US basketball team in the Olympics on Thursday night, reportedly got into a fight with a member of his security team. He remains in police custody. 🎥 BACKGRID #travisscott #arrest #arrested #paris #olympics #paris2024 #news ♬ original sound - Daily Mail

„Hotelová ochranka zasáhla do hádky mezi rapperem a jeho vlastním bodyguardem,“ stojí dle deníku The Guardian v prohlášení. Různé zdroje francouzských médií tvrdí, že byl rapper opilý. On sám se k incidentu zatím nevyjádřil.

Doporučeno
Dubajská princezna se s manželem rozešla přes Instagram, odkazovala na praktiku talaq. Co to znamená v muslimské zemi? Dubajská princezna se s manželem rozešla přes Instagram, odkazovala na praktiku talaq. Co to znamená v muslimské zemi? 9. srpna 2024 v 11:00

Není to však poprvé, co oblíbený zpěvák a rapper, který nedávno vystoupil i v Praze, skončil v policejních poutech. V červnu byl zatčen v Miami. Obviněn byl z vniknutí na pozemek a výtržnictví. Třiatřicetiletý Scott se údajně zapletl do „výtržností na jachtě“. Jeho právník později prohlásil, že šlo o „nedorozumění“.

V roce 2023 byl Travis Scott také obviněn z napadení pracovníka nočního klubu v New Yorku. Později se údajně s klubem vyrovnal.

Domů
Sdílet
Diskuse