Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2024 v 15:41
Čas čtení 0:45
Veronika Ábelová

Do kin míří největší doják roku. Hvězdně obsazený film bude řešit smrt partnera*partnerky

Do kin míří největší doják roku. Hvězdně obsazený film bude řešit smrt partnera*partnerky
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2024 FLORENCE PUGH
Uložit Uložené

Snímek Johna Crowleyho má venku trailer a v kinech by se měl objevit už v říjnu. Hlavní dvojici ztvárnili Florence Pugh a Andrew Garfield.

We Live in Time se už pomalu chystá do kin a společnost A24 před pár dny zvěřejnila trailer. Režii obstaral John Crowley, jenž stojí například za dramatickým seriálem Life After Life nebo filmem Brooklyn. Scénáristou je potom Nick Payne, který je tvůrcem scénáře pro seriál Koruna. Ve filmu se v hlavních rolích objeví hvězdy Amazing Spidermana Andrew Garfield a druhého dílu Duny Florence Pugh.

Příběh vypráví o vztahu nadějné kuchařky Almat a čerstvé rozvedeného Tobiase, které spojí nečekaná událost. Almat nešťastnou náhodou srazí autem Tobiase a v tu chvíli se začíná psát jejich romantický příběh. Společně si potom užívají každého společného okamžiku a čelí i těžké pravdě, která otřese základy jejich společného života.Trailer ukazuje jejich vztah po dobu deseti let od doby, kdy se do sebe zamilovali, až po chvíli, kdy své dceři vypráví, jak se seznámili. Součástí toho bude ale i zatraceně depresivní konec související s těžkou nemocí jednoho z nich.

Doporučeno
Po Barbie přijde další film o panence. Její tváří se stane hvězda seriálu Emily in Paris Po Barbie přijde další film o panence. Její tváří se stane hvězda seriálu Emily in Paris 15. srpna 2024 v 8:42

Snímek bude mít světovou premiéru v září na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. A to potom, co film odkoupila v roce 2023 společnost A24 pro americkou distribuci od pařížské produkční a distribuční společnosti StudioCanal. Datum české premiéry zatím není známo.

Domů
Sdílet
Diskuse